Jasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Spoveď Rytmusovho kamaráta Lakyho Royala: Urobil som všetko ZLÉ, čo som len mohol!
Zdielať na

Spoveď Rytmusovho kamaráta Lakyho Royala: Urobil som všetko ZLÉ, čo som len mohol!

Archívna reportáž

Život prináša rôzne radostné chvíle, ale neraz aj nezdary a pády na samé dno. Kým väčšina ľudí okúsi príkoria života až po opustení rodičovského hniezda, je mnoho detí, ktoré svoj život strávili bez tej najsilnejšej lásky v detskom domove. A aj ten pomyselný vzlet do dospelosti je aj pri tých najlepších podmienkach v týchto inštitúciách oveľa náročnejší. V mladom veku si svojim peklom "domováka" prešiel aj dnes už megaúspešný barber česko-slovenských celebrít.

Rukami mu dnes prechádzajú také hviezdy ako hokejová legenda Jaromír Jágr či najúspešnejší slovenský raper Rytmus, avšak nie vždy mal Laky Royal (31) v živote na ružiach ustlané, práve naopak. Napriek príkoriam života "na ulici" sa však dokázal vzchopiť, ale ani dnes nezabúda odkiaľ prišiel. Na svoju minulosť si zaspomínal v neľahkej spovedi v príspevku na sociálnej sieti. 

Salóny Lakyho Royala sa síce dostal do povedomia najmä vďaka celebritným zákazníkom, ale o jeho úspechu svedčí skutočne slušná základňa mužov, ktorí vyhľadávajú jeho služby, Zároveň sa smaží pomáhať v kariére mladým barberským talentom, lebo sám vie, že začiatky sú najťažšie. Nedávno na Instagrame uverejnil príspevok, výstrižok z novín, ktorý hlásil, že riaditeľ detského domova, v ktorom strávil svoje detské roky, odchádza z funkcie. V novinovom článku o riaditeľovi sa pritom spomína aj meno obľúbeného barbera. "Medzi zástupom úspešných detí, ktoré prešli jeho výchovou, sa vyníma napríklad aj kaderník hviezd Lukáš Valčuha, u ktorého sa necháva upravovať Jaromír Jágr a ďalšie celebrity," píše sa v úryvku.

Laky Royal zahviezdil aj na televíznych obrazovkách v jojkárskej relácii s názvom Laky Royal:

​Laky využil túto príležitosť, aby mohol svojim fanúšikom povedať niečo, čo mu už asi nejaký čas ležalo na srdci. A chcelo to riadnu dávku sebakritiky, pretože priznal, že veľa vecí pokazil v začiatkoch svojho dospelého života aj sám. "Keď som už nebol pod zákonom a vyšiel som v 20 rokoch z detského domova v Opave, tak som urobil všetko ZLÉ, čo som urobiť mohol! Neplatil som nájom, exekúcie, žiadna pokora, zlý obraz domova, bol som sklamaný, že som zradil tú snahu tetušiek, aby sme boli do život pripravený," sype si v popise príspevku popol na hlavu Laky, ktorý už v minulosti priznal aj problémy z hazardom či drogami. Avšak dnes už z neho nie je cítiť sebaľútosť, ale skôr pokoru a zrelosť dospelého muža. Práve svojimi slovami sa snaží motivovať mladých ľudí s podobným osudom, že nemusia strácať nádej, lebo s veľkou dávkou sebazaprenia a štipkou šťastia sa môže úspech dostaviť aj u nich. 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa ?LAKY ROYAL? (@laky.royal)

"Teraz tu stojím pevne na zemi. Je zo mňa chlap bez exekúcií, platím nájom vždy načas, pokora a rešpekt k druhým," píše potetovaný barber ďalej v príspevku. "Napokon o mne píše náš riaditeľ, čo pozná celý môj život. Celých 20 rokov. Ja mu ĎAKUJEM za vychovanie a veľa šťastia a zdravia do dôchodku, pán riaditeľ," napísal Laky s vďačnosťou na záver, a dodal, že je pyšný sám na seba, no zároveň nezabúda na to, odkiaľ prišiel. V blízkom čase sa chystá osobne navštíviť deti v detských domovoch, aby im vyjadril podporu a motivoval ich v snahe zmeniť svoj život k lepšiemu. Lakymu však, žiaľ, nedal osud vydýchnuť ani v týchto časoch, keď so svojou priateľkou Natáliou prišli o prvé spoločné bábätko v pokročilom štádiu tehotenstva. Azda aj na základe životných skúseností s dobrým koncom však nevešia hlavu a iste sen o vlastnej rodine nevzdáva. 

Súvisiace články

Najčítanejšie