Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Našiel si kópiu exmanželky? Hviezdny herec sa po prvýkrát ukázal s novou láskou po boku!
Zdielať na

Našiel si kópiu exmanželky? Hviezdny herec sa po prvýkrát ukázal s novou láskou po boku!

Archívna reportáž

Od rozvodu niekdajšieho hollywoodskeho superpáru Katie Holmes a Tom Cruise ubehlo viac ako 8 rokov. Kým plachá kráska bola medzičasom spájaná s dvomi mužmi, kolegami hercami Jamiem Foxxom či Emiliom Vitolom, jej exmanžel, ktorému príslušnosť k sekte scientológov na imidži veľmi nepridáva, kráčal roky oficiálne svetom ako vlk samotár. No zjavne iba donedávna - pri nakrúcaní jeho srdcovky, siedmeho pokračovania Mission: Impossible, kde si už tradične zahral hlavnú úlohu, sa tajomný Tom zahľadel do svojej sympatickej hereckej kolegyne.

Herec Tom Cruise a jeho údajná nová láska, herecká kolegyňa Hayley Atwell, sa podľa fotiek denníka Page Six objavili spoločne na finále Wimbledonu a neskôr v nedeľu aj na finále Majstrovstiev Európy vo futbale, a vyzerali veľmi spokojne. Inokedy prísny Tom Cruise rozdával úsmevy, a k Hayley sa správal ako pravý džentlmen keď spoločne kráčali na miesta pre vyvolených či už na Wimbledone alebo Wembley. 

Prominentnú dvojicu prichytili paparazzi na finále ženskej dvojhry, v ktorom Austrálčanka Ash Bartyová v troch setoch zdolala talentovanú tenistku zo susedného Česka, Karolínu Plíškovú a získala tak svoj prvý titul na historickom turnaji. Tom a jeho o jedenásť rokov mladšia kolegyňa a údajná nová láska Hayley Atwell si očividne rozumejú. Neznámy zdroj z produkcie filmu už v decembri 2020 pre denník The Sun povedal, že herci si "padli do oka od prvého dňa". Pozornému oku tiež neunikne, že Hayley je veľmi podobný typ ako jeho bývalá manželka Katie Holmes, čo by mohlo špekulácie o vzťahu ešte podporiť.

Pozrite si amatérske video, zachytávajúce Toma a Hayley priamo na pľaci v uliciach Ríma, kde nakrúcali smrtonosnú naháňačku:

"Lockdown a všetky ťažkosti, ktoré s tým súviseli, ich ešte viac zblížili a stali sa pomerne nerozlučnými," priblížil zdroj vzni tejto hollywoodskej romanci. Minulý mesiac sa Tom Cruise musel údajne izolovať po tom, čo boli členovia štábu filmu Mission: Impossible pozitívne testovaní na COVID-19. Hollywoodsky herec a producent bol pritom ešte minulý rok zachytený na zvukovom zázname, ako sa veľmi nepekne, ba priam vulgárne oboril na pracovníkov na pľaci, ktorí sa podľa neho adekvátne nedodržiavali 2 metrový odstup. 

Hayley sama neskôr pridala fotografie z podujatia a na fotkách sa obaja tvária veľmi nadšene: 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Hayley Atwell (@wellhayley)

"Ak vás ešte raz uvidím, že toto robíte, tak pôjdete všetci do ri*i," kričal podľa denníka The Sun v audionahrávke. "A ak to niekto z tohto štábu urobí, je koniec - a ty tiež a ty tiež. A ty, už to nikdy, k**va, nerob," zneli hysterické slová z úst superhviezdy. Zdá sa, že Atwell si trikrát rozmyslela, aký vzťah so slávnym hercom nadviaže, aby sa jej neušlo zopár pichľavých slov a radšej opatrenia ukážkovo dodržiavala. No je aj možné, že sa vychádzajúca hviezda v hercovi vidí a zdieľajú rovnaký pohľad na svet a zmysel pre povinnosť, čo by zvýšilo šance na pevný a dlhodobý vzťah. Otázne však je, či po skúsenostiach Katie Holmes sa bude pre lásku ochotná obetovať natoľko, že bude zdieľať aj Tomovu vášeň pre záhadnú scientológiu.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie