Zatiahnuté
Bratislava
Danica, Dana
16.4.2024
Mária Bartalos sladké tajomstvo dlho skrývala! Teraz rovno poriadne BRUŠKO aj ukázala!
Zdielať na

Mária Bartalos sladké tajomstvo dlho skrývala! Teraz rovno poriadne BRUŠKO aj ukázala!

Archívna reportáž

Obľúbená herečka Mária Bartalos je veľká tajnostkárka. V pravidelných intervaloch prekvapuje svojich fanúšikov nečakanými a poriadne veľkými novinkami. To sa stalo aj pred tromi rokmi, keď sa znenazdajky po pár mesiacoch vzťahu vydala, o rok nato priviedla na svet synčeka a teraz sa ukázala z ničoho nič s veľkým bruškom.

Mária a Adrián Bartalosovci majú skutočne obrovský dôvod na radosť. Títo dvaja zaľúbenci, ktorých vyznania lásky je radosť čítať a ešte lepšie sa na párik pozerá, si aktuálne užívajú dovolenku v Chorvátsku. To je síce nepochybne veľmi príjemné, ale nie je to tá najväčšia novina z ich života - tá sa totiž ukrýva v Máriinom brušku.

Ani nie pred mesiacom oslávil malý Noel Bartalos druhé narodeniny a je celkom jasné, že to boli posledné, keď bol ešte jedináčik. Ešte tento rok sa z neho stane "veľký brat".

Takto zvestovala Mary svetu prvé tehotenstvo:

​Mária nepatrí medzi instagramové hviezdy, ktoré sa pretŕčajú polonahé. Hoci by k tomu možno ostatné horúce týždne zvádzali, 27-ročná sympaťáčka sa skutočne už poriadne dlho neukázala v priliehavejšom oblečení, či s odhaleným bruškom. Mala na to ten najlepší dôvod - radosť z očakávaného prírastku si jednoducho chceli s manželom vychutnávať sami čo najdlhšie. Až je zrazu bruško už také veľké, že jednoducho musela ísť s pravdou von.

"Najbližšie to už na dovolenke bude pestrejšie, budeme si chodiť vo štvorici po svete," napísala Mária k fotke z profilu stojac na kamennom móle v chorvátskom mestečku Rovinj. Je zjavné, že na bábo už dlho čakať nebudú, podľa veľkosti bruška je Mária už dávno za polovicou a dalo by sa odhadnúť, že dieťatko príde na svet najneskôr spolu s jeseňou. Herečka vyzerá výborne a žiari šťastím, nikdy sa netajila tým, že by mala rada viac detí. Neprezradila, akého pohlavia bábo bude, no to je zrejme nepodstatné. Mária pokračuje v materskej a do veľkých televíznych projektov sa iste tak skoro púšťať nebude, zástankyňa "tradičnej rodiny" má nepochybne jasno v prioritách. 

Súvisiace články

Najčítanejšie