Polojasno
19°
Bratislava
Blažena
11.5.2024
Ďalší herecký pár sa už neskrýva! Sympatický herec sa dal dokopy s kolegyňou zo seriálu!
Zdielať na

Ďalší herecký pár sa už neskrýva! Sympatický herec sa dal dokopy s kolegyňou zo seriálu!

Archívne video

Zdá sa, že bájnemu Amorovi s jeho šípmi lásky sa v Hollywoode celkom zapáčilo. Svedčia o tom mnohé nové, ale aj staronové romániky, ktoré v poslednej dobe v celebritnom svete vznikajú ako huby po daždi. Po JLo a Benovi Affleckovi, Reneé Zelwegger a Antovi Ansteadovi, Brianovi Austinovi Greenovi a Sharne Burgess, sa zamiloval aj ďalší hollywoodsky rozídený veterán, ktorý iba donedávna tvoril dlhé roky harmonický pár s hereckou kolegyňou Oliviou Wilde.

Podľa fotografií, ktoré priniesol magazín People, sa svoju lásku rozhodli najnovšie verejne odhaliť hereckí kolegovia zo seriálu Ted Lasso, Jason Sudeikis (45) a o jedenásť rokov mladšia kráska Keeley Hazell (34). Paparazzi ich prichytili ruka v ruke na prechádzke v rušných uličkách New Yorku a tváre im zdobil žiarivý úsmv od ucha k uchu.

Dvojica sa v celkom neformálnom oblečení vybrala na nedeľnú prechádzku do mesta, ktoré nikdy nespí a spojenými rukami potvrdili to, čo tušili azda iba ich najbližší priatelia a kolegovia z nakrúcania seriálu. Na ulici sa Jason a Keeley romanticky objali a vydali sa do ulíc s veľkým úsmevom na tvári. Kým hviezda filmu My sme Millerovci mal na sebe oblečené pohodlné šortky, slušivý ľahký svetrík a tvár si zakrýval slnečnými okuliarmi a pánskou čiapkou, jeho nová láska, britská modelka a herečka, žiarila v bielej blúzke, ktoré ladili s bielymi šortkami a sandálikmi rovnakej farby. 

Dvojica sa zoznámila pri nakrúcaní komediálneho seriálu Ted Lasso, pozrite si k nemu krátky trailer:

Neznámy zdroj z okolia páru už dávnejšie pre magazín Page Six potvrdil, že dvojica je spolu, pričom ale ešte v marci uviedol, že to medzi nimi nie je celkom vážne. Zdá sa však, že ich vzťah sa pomaly dostáva do serióznejšej fázy, keďže Hazell strávila v Jasonovom príbytku v New Yorku niekoľko dní, aby si mohli naplno užívať vzájomnú prítomnosť. Herec bol predtým zasnúbený s inou známou kráskou, herečkou Oliviou Wilde, ale dvojica sa celkom nečakane ešte v novembri 2020 rozišla a k svadbe po 7 rokov od zásnub ani neprišlo. Už dlhšie je známe, že sa 37-ročná kráska dala dokopy s o desať rokov mladším britským spevákom Harrym Stylesom, ktorého na výslnie dostala dnes už rozpadnutá chlapčenská skupina One Direction.

Keeley je novou láskou Jasona Sudeikisa, a niet sa čo čudovať - okrem toho, že sa pýši prirodzenou krásou, má nábeh aj na sľubnú kariéru:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Keeley Hazell (@keeleyhazell)

Práve súvislosti s novým vzťahom Olivie s Harrym došlo medzi Jasonom a jeho exsnúbenicou údajne k menšej roztržke. Sudeikisovi totiž správa o romániku jeho bývalej partnerky s mladým zajačikom, a to iba krátko po ich rozchode, údajne "zlomila srdce". Zdá sa však, že bývalí snúbenci majú v súčasnosti dobré vzťahy, keďže spoločne vychovávajú ich dve deti, 7-ročného Otisa a 4-ročnú Daisy. Ostáva veriť, že obaja budú v nových vzťahoch šťastní, ako im nepochybne želajú fanúšikovia.

Súvisiace články

Najčítanejšie