Oblačno
21°
Bratislava
Ingrida
8.5.2024
Dokonalé šťastie! Herečka sa pochválila tretím prírastkom - čo pribudlo do rodiny po dvoch dcérach?
Zdielať na

Dokonalé šťastie! Herečka sa pochválila tretím prírastkom - čo pribudlo do rodiny po dvoch dcérach?

Archívna reportáž

Svet filmu sa môže tešiť z ďalšieho hviezdneho bábätka. Izraelská herečka Gal Gadot nachvíľu vymení úbor superhrdinky Wonder Woman za nemenej hrdinskú úlohu - postarať sa o malé bábätko. Nepochybne to ale zvládne rovnako výborne, ako jej filmová postava . dvakrát si to už vyskúšala.

Herečka Gal Gadot (36) v uplynulých dňoch porodila svojho tretieho potomka a zároveň tretie dievčatko v poradí. Spolu s mnaželom Yaronom Varsanom pomenovali dcérku menom Daniella. 

Herečka na svojom Instagrame zdieľala rodinnú fotografiu z postele, na ktorej s úsmevom pózujú jej dve staršie dcéry Alma (9) a Maya (4), manžel Yaron (46), pričom práve staršia Alma v náručí drží maličkú Daniellu. "Moja zlatá rodina," začínal jej text pod fotografiou. "Nemôžem byť už viac vďačná a šťastná (a unavená). Všetci sme tak nadšení, že sme mohli Daniellu privítať v našej rodine. Posielam vám všetkým lásku a zdravie,“ pokračovala ďalej šťastná Gal.

Gal Gadot ako Wonder Woman:

Pod príspevkom sa strhla okamžite vlna gratulácií a prianí zdravia malému uzlíku, ako aj jej slávnej mamine. Medzi gratulantov spomedzi celebrít patrila aj herečka s indickými koreňmi Priyanka Chopra či herečka Kate Hudson, ktorá pod fotku pridala tri emotikony s červeným srdcom. Mnohé komentáre pochádzali aj z rodnej zeme herečky, z Izraela, v ktorých jej podľa tradícií poprialo šťastie známym židovským želaním "Mazal tov".

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Gal Gadot (@gal_gadot)

Gal Gadot a Yaron Varsano si svoje áno povedali ešte v roku 2008. Odvtedy s a stali okrem malej Danielle aj rodičmi dvoch dcér a ich láska pritom ani trochu neubrala na intenzite, ako vidno aj na krásnom vyznaní lásky manželovi k narodeninám spred týždňa.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Gal Gadot (@gal_gadot)

V apríli 2021 odhalila herečka na svojom Instagrame radostné novinky o tehotenstve a priznala, že sa počas tehotenstva cítila veľmi emotívne - čo bolo prekvapením. "Rozplačem sa aj kvôli hocijakej myšlienke, čo mi napadne, alebo kvôli peknej piesni," zverila sa vtedy Gal, ktorá hrá na plátne neporaziteľnú hrdinku. Zdá sa, že úloha Wonder Woman má v živote Gal zaujímavú symboliku aj v podobe troch rozkošných dievčatiek, pričom najstaršia z nich je doslova maminou kópiou.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie