Jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Šokujúca podoba! Syn hviezdneho herca ide v jeho šľapajách a môžu si pokojne zahrať dvojičky!
Zdielať na

Šokujúca podoba! Syn hviezdneho herca ide v jeho šľapajách a môžu si pokojne zahrať dvojičky!

Archívna reportáž

Niekedy sa stane, že sa spoja dvaja fyzicky príťažliví ľudia, no ich potomkovia túto výsadu nepodedia. Inokedy, naopak, deti svojich rodičov predčia a v niektorých prípadoch sa im jednoducho vyrovnajú tak, akoby im z oka vypadli. To je aj prípad herca Judea Lawa a jeho syna Raffertyho, ktorý je skutočne ako otcove dvojča.

Pôvodom britský herec Jude Law (48) je šesťnásobným otcom. Jeho najstarší syn Rafferty má už 24 rokov a začína šliapať svojmu slávnemu otcovi na päty, čo sa hereckej kariéry týka. Nepochybne sa mu to darí aj preto, že sa na otca až šokujúco podobá, obaja sú veľkí fešáci a pokiaľ syn zdedil aj herecký talent po otcovi, má pred sebou veľkú kariéru. Nedávno nakrúcal film Twist, kde si zahral jednu z hlavných postáv. Od malička sa rád predvádzal, byť hercom bolo jeho veľkým snom, aj keď dlho nemal odvahu začať s herectvom naplno. Známy bol doteraz najmä ako model, ale aj spevák a gitarista kapely Outer Stella Overdrive.​

Rafferty si v roku 2010 zahral po boku svojho slávneho otca jeho mladšiu verziu v akčnom thrileri Repo men a o deväť rokov neskôr sa predstavil vo vedľajšej úlohe v krátkom hororovom filme Running Man. Vlani si zahral s otcom v krátkom filme The Hat nakrútenom mobilom pre charitatívne účely na pomoc mladým onkologickým pacientom. V tom istom roku stihol nakrútiť aj ďalší krátky film Contact. Krátke filmy má zjavne rád, dokonca The Hat aj produkoval. Hlavnú rolu vo veľkofilme však získal až teraz. Po boku Rity Ory, Leny Headey a Michaela Cainea si zahral v akčnom filme Twist. Film je moderným prerozprávaním slávneho románu Oliver Twist od Charlesa Dickensa. Iste sú všetci filmoví fanúšikovia zvedaví, ako si najstarší syn slávneho idolu žien vo filme počínal, no v našich končinách si zatiaľ musiana výsledok počkať.

Pozrite sa na neuveriteľnú podobu mladého Raffa s otcom v klipe jeho kapely:


Jude Law sa snažil byť svojmu synovi v rámci jeho veľkej hereckej príležitosti nápomocný. "Pred nakrúcaním mi dal nejaké rady. Aby som zostal pokojný a sebavedomý. Mal som sa uistiť sa, že každého poznám, aby som sa všetkým predstavil, naučil sa mená kolegov a vytvoril si na pľaci miesto, kde bude zábava," prezradil Raff Law webu Tatler.com. Iste mal aj trému, keď si uvedomil veľkú zodpovednosť, aby naplnil očakávania tvorcov filmu. A určite nechce sklamať ani otca a jeho fanúšikov. Dlho sa bál kvôli otcovi brať a hrať veľké filmové úlohy. "Cítil som, že pokiaľ ma všetci budú porovnávať a vyvíjať na mňa tlak, možno pre mňa bude hudba lepšou voľbou. Ale potom som si uvedomil, že si to dlžím. Potreboval som zistiť, či na sebe dokážem tvrdo pracovať a venovať sa tomu, čo ma robí šťastným. A tak som to urobil," zveril sa mladý herec.

Na niektorých fotkách má človek problém určiť, na koho sa pozerá:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Raff Law (@rafflaw)

Syn slávnej hollywoodskej hviezdy sa vraj už odmalička rád predvádzal a bol v centre pozornosti. Darí sa mu ako spevákovi a gitaristovi v populárnej kapele, tak ako aj modelovi popredných módnych značiek. Až na malé úlohy sa ale vo filme doteraz veľmi neukazoval. "Od malička som rád vystupoval. Myslím si, že som dlho čakal na vhodný okamih, aby som konečne všetkým ukázal, čo dokážem, kým sa na obzore neobjavil film Twist. Všetko malo zmysel. Veľmi sa teším, že si môžem zahrať prvú väčšiu rolu," prezradil Rafferty v rozhovore pre Radio Times. Teraz má konečne šancu naplno rozbehnúť aj svoju filmovú kariéru. Iste by rád dokázal ako herec toľko, čo jeho slávny otec. Všetko závisí najmä od toho, ako ho prijme divácka verejnosť. Jeho veľká podoba s otcom mu môže k popularite dopomôcť, ale taktiež to môže byť aj hendikep. Na odpoveď si bude musieť nádejná hviezda ešte chvíľu počkať.

Súvisiace články

Najčítanejšie