Jasno
15°
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Je to láska! Herečka už konečne nie je sama, no nevybrala si najlepšie!
Zdielať na

Je to láska! Herečka už konečne nie je sama, no nevybrala si najlepšie!

Archívna reportáž

Zdá sa, že v Hollywoode kvitne nová láska, ktorá vzbĺkla celkom netradične medzi predstaviteľkou večne hľadajúcej lásku Bridget a moderátorom obľúbenej auto-moto šou. Ich láske však bránia, podobne, ako popletenej reportérke z obľúbenej romantickej komédie, prekážky z minulých vzťahov.

Ako prináša portál Page Six, držiteľka Oscara Renée Zellweger údajne randí s hviezdou motorististickej reality šou, moderátorom Antom Ansteadom. Horúce správy o ich láske prišli iba krátko po tom, čo obľúbený moderátor uzavrel rozvod s hviezdou seriálu "Flip or Flop" Christinou Haack.

Podľa informácií spomínaného portálu sa nový pár zoznámil počas natáčania Ansteadovho pripravovaného seriálu Discovery+ "Celebrity IOU Joyride". Predstaviteľka popletenej Bridget Jonesovej, 52-ročná Reneé Zellweger sa vraj dokonca objaví v jednej z epizód populárnej motoristickej šou Wheeler Dealers. Ich románik však vzbĺkol vraj až vtedy, keď sa v istom momente vrátila na pľac, aby 42-ročnému účastníkovi šou odovzdala pracovné topánky.

Reneé Zelweger preslávila najmä úloha Bridget, pozrite si ukážku k zatiaľ posednej časti trilógie Denník Bridget Jones:

Aj keď sa ani jeden z holúbkov k ich romantickému vzplanutiu nevjadril, tento týždeň sudca podpísal rozvod medzi Antom a jeho bývalou partnerkou Christinou a to iba deväť mesiacov po tom, ako na súd podali papiere. Bývalí manželia, ktorí sa zosobášili v decembri 2018, sa údajne budú deliť o starostlivosť o svojho ročného syna Hudsona. Každý z nich má už taktiež dve deti z predchádzajúcich manželstiev.

​Iniciátorkou mala byť v rozvode práve Christine a Ant ostal údajne po jej rozhodnutí zdrvený. "Naozaj ma to veľmi zasiahlo. Prejavilo sa to na mojom spánku, na mojej strave, na mojom strese," povedal vtedy Ant, ktorého dnes hreje láska známej americkej herečky. "Dosiahol som však zlomový bod, keď som mal buď ostať v temnote, alebo som si mal dať párkrát facku a povedať si: 'Prebuď sa, si neuveriteľne požehnaný. Sústreď sa na všetky tie skvelé veci v živote." Snáď ho láska hviezdy dá čo najskôr dokopy a nepostará sa o jej zlomené srdce.

Antovi manželstvo nevyšlo, svojho syna Hudsona však nadovšetko miluje:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa ant anstead (@ant_anstead)

Zatiaľ posledný verejný vzťah Zellwegerovej bol s rockovým gitaristom Doylom Bramhallom II, s ktorým randila v rokoch 2012 až 2019. Predtým sa jej dvorili aj Bradley Cooper či Jack White a v roku 2005 sa pustila do búrlivého romániku s country hviezdou Kennym Chesneym. Aj tentokrát si ale vybrala tak trochu ťažšiu cestu, keď jej nová láska ešte nie je tak celkom zotavená z rozchodu a to býva, ako sa neraz stáva, pre nový vzťah niekedy fatálnou komplikáciou.

Súvisiace články

Najčítanejšie