Polojasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Obrovská smola! Jasmina si TAKTO pokazila narodeniny!
Zdielať na

Obrovská smola! Jasmina si TAKTO pokazila narodeniny!

Archívna reportáž

Jasmina Vrbovská Alagič oslávila v nedeľu 32. narodeniny. Pred dvomi rokmi si k jubileu dopriala hneď dva nezabudnuteľné darčeky - mesiac pred narodeninami svadbu s milovaným Patrikom, mesiac po pre zmenu narodenie prvého dieťatka. Tento rok sa to tiež zdal byť spočiatku úžasný narodeninový deň, no napokon to nedopadlo úplne podľa predstáv.

Začalo to hneď o polnoci, keď Rytmus zverejnil skutočne nevídaný a originálny darček pre svoju milovanú Jasminu. Žiadne luxusné materiálne dary, no predsa to jeho manželku potešilo nepochybne ešte viac, ako hocijaká značková kabelka či šperky. Ako raper priznal, aby sa mu prekvapenie podarilo, musel dokázať takmer nemožné.

Rytmusovi sa podarilo skontaktovať sa s hviezdnym chorvátskym spevákom Jacquesom Houdekom, ktorý Jasmine nielen cez videoodkaz poblahoželal, ale zaspieval jej aj refrén z jej milovanej piesne o láske, ktorá evidentne pre ňu a Patrika znamená veľa.

Toto prezradila moderátorka talentovej šou o svojich talentoch:

"Toto sa mi sníva a stále tomu nemôžem uveriť! Všetko, odkedy Ťa mám, je sen! Milujem Ťa, muž môj," napísala pod video prekvapenie Jasmina a srdiečka pridal v komentároch aj samotný chorvátsky spevák. Blahoželanie od manžela nebolo, samozrejme, ani zďaleka jediné. Jasmine gratulovali všetci jej najlepší priatelia a "vtípek" si struhol aj jej asi najlepší kamarát Milan. Najprv sa tváril, že o jej narodeninách ani netuší, potom jej nechal prinieť tortu so sviečkami s číslom 42. Jasminu desať rokov navyše vôbec neurazilo, naopak, bez žartíkov by to v jej prípade ani nebolo ono.

Kým v prvých príspevkoch bola ešte Jasmina celá vysmiata a v poriadku, v neskorších videách z nedele síce bola stále vysmiata, no už s obviazanou a zafixovanou rukou. Či ide o zlomeninu, alebo len natiahnutie šliach, alebo iné poranenie, moderátorka šou Česko Slovensko má talent neupresnila. V každom prípade si nenechala vziať dobrú náladu, pokračovala v nakrúcaní ČSMT, a vo videu poďakovala všetkým fanúšikom za blahopriania. "Život bol ku mne veľmi štedrý a preto budem rada, že vždy, keď sem prídete, si vezmete toľko energie a lásky k sebe samému a k okoliu, koľko len potrebujete," odkázala tradične motivačne Jasmina. Snáď si ona svojím úrazom v narodeninový deň vyčerpala všetku smolu na celý rok. 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa @rytmusking

Súvisiace články

Najčítanejšie