Skoro jasno
26°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Herečka sa ukázala s dospievajúcimi dcérami a všetkým padla sánka! Vyzerá lepšie, ako ony!
Zdielať na

Herečka sa ukázala s dospievajúcimi dcérami a všetkým padla sánka! Vyzerá lepšie, ako ony!

Archívne video

Krásnu hollywoodsku herečku Brooke Shields (56) si mnohí zapamätali najmä z filmu Modrá lagúna z roku 1980. Vtedy mala len sladkých pätnásť rokov. Odvtedy ubehlo neuveriteľných 41 rokov, z mladučkej herečky je už dávno zrelá žena, narodili sa jej dve dcéry, jedna má už osemnásť rokov a druhá pätnásť, ako ona v tom slávnom filme. Nič sa ale nezmenilo na nej v takom zmysle, ako dobre vyzerá, vedľa dcér pôsobí ako ich staršia sestra.

Brooke Shields bola v 90. rokoch idolom azda všetkých chlapcov. Nežné dievča z Modrej lagúny s dokonalou figúrou a krásnou tvárou skutočne nemalo žiadnu chybu. No zaujímavé je, že ani po vyše 40 rokoch sa na tom v podstate nič nezmenilo. Brooke vyzerá stále fantasticky, no nemá to celkom zadarmo. Kondíciu si udržuje cvičením, nezastavil ju pritom ani úraz, ktorý utrpela v januári.

Kariéru herečky začala Shields veľmi skoro. Prvú úlohu dostala, keď mala iba jedenásť rokov. Ako modelka však začala ešte skôr. Do reklamy na mydlo ju nafotili už ako jedenásťmesačnú. Keď mala štrnásť, objavila sa na titulnej strane Vogue ako najmladšia modelka na svete. V šestnástich jej krásnu tvár poznal snáď každý. Bola idolom aj mnohých slávnych mužov, spájali ju s Johnom Kennedym ml., princom Albertom II., či Michaelom Jacksonom. Jej prvý manžel bol v rokoch 1997 - 99 populárny tenista André Agassi. Od roku 2001 je vydatá za televízneho scenáristu Chrisa Henchyho, s ktorým má dve krásne dcéry. Jedna po nej podedila nevšedné oči, no tam podoba končí. Obe majú svetlú pleť a hrdzavé vlasy, na rozdiel od jej snedej pleti a tmavých vlasov. Nemožno si nevšimnúť zvláštnu iskru, ktorú Brooke ešte stále má vo svojich očiach, čím dokázala na najnovšej spoločnej fotke zatieniť aj svoje dcéry.

Pripomeňte si Brooke v jej najslávnejšej úlohe:

Brooke ale  na svojej vizáži a tele usilovne pracuje a možno to aj občas preháňa. V januári sa zranila pri páde z balančnej plošiny a zlomila si stehennú kosť. Napriek tomu s cvičením neprestala. Spočiatku mala pocit, že sa musí premôcť a cvičiť naďalej tak, ako bola zvyknutá pred úrazom. Pochopila ale skoro, že to nie je práve najlepší nápad. "Chcela som porušiť sľub, ktorý som dala lekárom a cvičiť ako predtým. Naučila som sa ale, že keď som pokojná vo vnútri, moje telo to ocení a jedného dňa sa mi odvďačí. Naviac som dcéram ukázala, že v živote sa im môže stať čokoľvek, ale musia to prijať a pristupovať k veciam zodpovedne," zverila sa krásna herečka magazínu Today.

Brooke sa pochválila dcérami:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Brooke Shields (@brookeshields)

Našťastie sa Brooke Shields dostala do rúk dobrého fyzioterapeuta aj trénera, a tí na ňu dohliadajú. "Vďaka fyzioterapii som na tom už oveľa lepšie. Zistila som, že sa nemusím ktovieako namáhať a dvíhať ťažké váhy, aby som bola v kondícii. Zranila som sa, preto robím iba ľahké cviky a tie ma udržujú v rovnakej forme, v akej som bola, pokiaľ som na seba mohla byť tvrdá, Naviac mám osobného trénera a cvičenie s ním nebolí," vysvetlila zranená hviezda hollywoodskych filmov. Možno jej zranenie malo naznačiť, že to s tvrdým cvičebným režimom preháňa a telu musí dopriať viac oddychu, vek jednoducho neoklame. Hoci pri pohľade na ňu sa jej to celkom slušne darí.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Brooke Shields (@brookeshields)

Súvisiace články

Najčítanejšie