Jasno
18°
Bratislava
Žofia
15.5.2024
Konečne ukázal jej tvár! Obľúbený herec po prvýkrát predstavil svetu svoju 8-ročnú dcérku!
Zdielať na

Konečne ukázal jej tvár! Obľúbený herec po prvýkrát predstavil svetu svoju 8-ročnú dcérku!

Archívna reportáž

Patrí medzi najpríťažlivejších hercov súčasnosti, no jeho srdcepatrí už navždy jedinej žene. Či lepšie povedané, dievčatku. Channing Tatum by pokojne mohol súťažiť o titul "otec roka", príspevky na jeho profile na sociálnej sieti sú často venované jeho dcérke a herec dokazuje, že pre ňu spraví čokoľvek.

Svalnatý hollywoodsky herec Channing Tatum (41) má poetickú dušu. Počas posledného splnu pozoroval na pláži spolu s osemročnou dcérou Everly obrovský mesiac na oblohe a rozprávali si pritom rôzne príbehy. Je jasné, že dievčatku nechýba bujná fantázia a otcovi porozprávala o morskej víle a splne, a aby to bolo dokonalé, boli si aj zaplávať. To si zaslúžilo fotku a Tatumovi fanúšikovia tak mohli po prvýkrát vidieť peknú tváričku jeho dievčatka.

Herec k fotke na Instagrame pripísal pár viet. "Ty, moja maličká, si moje všetko! Si môj svet a moje srdce. Na tejto fotke si sa pozerala na spln mesiaca a rozprávala mi legendu o morskej panne a splne. Potom sme vbehli do vody a hľadali ju, hrali sme sa vo vode so svietiacimi tyčinkami a privolávali morské panny. Povedala si, že si sa dotkla jednej morskej panny s plešatou hlavou a videla si jej chvost. Ha ha, raz si to prečítaš a ja dúfam, že sa zasmeješ. Bola to zábava," popísal nočnú príhodu hrdý otec. Je vidieť, že pre Tatuma znamená dcérka veľmi veľa. Rád s ňou trávi každú možnú chvíľu a, našťastie, jeho exmanželka ho v tom podporuje. S mamou Everly, herečkou a tanečnicou Jennou Dewan, sa rozišli v roku 2019, manželmi boli 10 rokov.

Rozchod s Jennou mnohých zaskočil, zdali sa byť dokonalý pár:

​Dcérka ho inšpirovala aj k napísaniu knihy pre deti The One and Only Sparkella. Je o malom dievčatku, ktoré otec učí o dôležitosti byť sama sebou, bez ohľadu na to, čo hovoria iní ľudia. "Tento malý príbeh, ktorý som napísal, sa pre mňa stal niečím zvláštnym. Toľko ľudí tomu pomohlo k životu a ja som nemohol byť šťastnejší, že sa to stalo," tweetoval Tatum o svojej literárnej prvotine, ktorá sa stala dokonca bestsellerom. Herec má teda aj literárne vlohy a ako vidieť, podedila to po ňom aj jeho jediná dcérka.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Channing Tatum (@channingtatum)

Hoci sa s matkou dcéry rozišli, vychádzajú spolu dobre. Hocikedy si Tatum môže Everly zobrať k sebe, za čo je veľmi vďačný. Aj keď ide z role do role, otcovstvo je pre neho prioritou. Nevie sa, či má nový vzťah, už dávnejšie sa rozišiel s britskou speváčkou Jessie J (33), s ktorou sa dal dokopy v roku 2018, a nič nové zatiaľ na povrch nevyplávalo. Channing je teraz zaneprázdnený natáčaním filmu Lost City of D, kde hrá po boku herečky Sandry Bullock, ako aj Brada Pitta, či Daniela Radclifa. Film o únose nakrúcajú v Dominikánskej republike. Premiéru by mal mať 15. apríla 2022.

Súvisiace články

Najčítanejšie