Jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Má za sebou najťažší rok v živote! TOTO je Pariškovej odpoveď zákernej rakovine!
Zdielať na

Má za sebou najťažší rok v živote! TOTO je Pariškovej odpoveď zákernej rakovine!

Takto pred rokom mala za sebou obľúbená jojkárska moderátorka, 48-ročná Aneta Parišková, prvé dávky chemoterapie. Nastúpila na ťažký boj so zákernou chorobou, ktorá ju zastihla celkom nepripravenú vypočuť si zrazu krutý verdikt lekárov. No Aneta je bojovníčka a ani na chvíľu jej nenapadlo, žeby sa chorobou nechala zlomiť. A boj vyhrala!

Hoci sa onkologickí pacienti považujú za vyliečených až dva roky bez recidívy, jojkárka Aneta Parišková má rozhodne dôvod na optimizmus. Intenzívna liečba priniesla minulý rok výsledky, v aké všetci dúfali, a moderátorka mohla svoj život "reštartovať". A spravila to skutočne intenzívne a radikálne - odsťahovala sa s rodinou na Floridu.

Jej rozhodnutie fanúšikov poriadne zaskočilo, no vzápätí prišlo vysvetlenie - nie je to navždy a ani z obrazoviek nezmizne. Anetka tak miluje svoju prácu, že si jednoducho z času na čas z USA odletí na Slovensko odmoderovať jojkárske spravodajstvo. Platí to aj aktuálne, keď ale prišla na rodnú hrudu nielen za prácou, ale aj prázdninovať.

Celú jar už strávila Parišková na Floride:

​Program letnej dovolenky je skutočne bohatý. "Tešíme sa na východ, tešíme sa na Oravu, tešíme sa na Floridu, takže verím, že to leto bude príjemné a pestré pre nás dospelých aj pre deti, aj keď deti si aj zamakajú, keďže ich chystám do tenisového tábora a lukostreleckého tábora, aby sa niečo intenzívne naučili," predostrela Aneta prázdninové plány svojej milej rodinky. Hoci by sa zdalo byť zvláštne, že medzi prázdninovými destináciami menovala aj Floridu, kde aktuálne žijú, bude to predsa len trochu iné. "Tentokrát už dovolenkovo, pretože tie tri mesiace na jar boli pracovné aj pre deti, keďže museli makať, museli sa učiť do školy, chodiť pravidelne na tréningy, takže teraz chcem, aby sme aj trošičku pocestovali, aby sa deti aj okúpali, kajakovali a podobne," vysvetlila, čo všetko má na slnečnej Floride v pláne a nedalo sa to realizovať počas uplynulého štvrťroka.

Anetka so synmi je doma už zhruba mesiac, ukázala sa aj divákom televízie JOJ:

Aj pre samotnú moderátorku to bude konečne poriadne leto po minuloročnom prerušení kvôli boju s rakovinou. Vodu a slnko miluje, minulé prázdniny si ich ale nemohla užiť. "Celé minulé leto som vôbec nemohla byť na slnku počas chemoterapie, tak teraz sa toho slnka neviem nabažiť, takže sa veľmi teším na opaľovanie aj kúpanie, že si to konečne užijem," povedala rozosmiata Aneta, ktorá lepšiu odpoveď zákernej chorobe ani nemohla dať. Všetci fanúšikovia, ale aj kolegovia, jej nepochybne želajú zaslúžené leto podľa jej predstáv.

Súvisiace články

Najčítanejšie