Zatiahnuté
Bratislava
Danica, Dana
16.4.2024
Hviezdnemu režisérovi vyhorel podnik! Požiaru sa chladnokrvne prizeral tajomný muž!
Zdielať na

Hviezdnemu režisérovi vyhorel podnik! Požiaru sa chladnokrvne prizeral tajomný muž!

Archívna reportáž

Mnohé známe tváre šoubiznisu doma i vo svete využili potenciál svojich zvučných mien a rozhodli sa pustiť do podnikania v gastrobiznise. Okrem známych šéfkuchárov sa svojou vlastnou krčmičkou sa môžu pochváliť napríklad aj spevák Ed Sheeran či režisér Guy Ritchie. Práve druhý menovaný sa však stretol s nepríjemným incidentom, keď nielenže takmer prišiel o svoju reštauráciu, ale bývalý manžel speváčky Madonny môže hovoriť o šťastí, že sa nikomu nič vážnejšie nestalo.

Podľa informácii denníka The Sun začalo v reštaurácii v centre Londýna intenzívne horieť. Tá patrí slávnemu britskému filmovému režisérovi Guyovi Ritchiemu, ktorý stojí za trhákmi o Sherlockovi Holmesovi, Kráľovi Artušovi, ale aj za akčnými snímkami ako Podfu(c)k, Gentlemani, či Rozhnevaný muž. Na likvidácii požiaru v podniku s názvom Lore of the Land v štvrti Fitzrovia tvrdo pracovalo približne 70 hasičov, podľa prvých správ sa, našťastie, nikomu nič vážnejšie nestalo. 

Svedkovia z okolia miesta, kde sa piváreň nachádza, potvrdili, že okolo poludnia bolo vidieť, ako sa po ich štvrti valia kúdoly čierneho dymu. Iba krátko nato z krčmy režiséra Guya Ritchieho, ktorá sa zdala byť zatvorená, vyšľahli plamene. Zástupcovia londýnskeho hasičské zboru však uviedli, že pri požiari nebol nikto zranený, a potvrdili, že požiar je už pod kontrolou hasičov. Samotný Guy Ritchie údajne navštívil krčmu dnes večer a podľa svedkov vraj vyzeral celkom pokojne, keď mu zástupcovia miestnej polície oznámili škody. Manažérovi krčmy Kit Kitchener celkom pochopiteľne nebol veľmi do reči a sám s hrôzou vyčkáva, aké budú finálne škody na majetku a tržbách. "Nemôžem vám toho veľa povedať, musíme nechať chlapcov, aby si poradili. Zajtra však neotvoríme. Dôležité je len to, že sa nikomu nič nestalo," povedal pre médiá. 

Guy Ritchie chystá pre fanúšikov jeho drsného režisérskeho umenia novinku s názvom Wrath of Man s hercom Jasonom Stathamom v hlavnej úlohe. Pozrite si trailer k tomuto filmu:

O niečo zhovorčivejší boli miestni obyvatelia, ktorý si všimli čosi celkom nezvyčajné. "Približne od 11.00 sa zo strechy valil obrovský čierny dym. Na vedľajšej terase bol muž, ktorý si zapálil cigaretu a len sa pozeral," povedal záhadne jeden z očitých svedkov. Iní sa zas v obvykle pokojnej štvrti nevedeli spamätať z toľkého humbuku. "Prechádzal som okolo iba krátko po tom a vtedy to vyzeralo byť úplne šialené. Bolo tam toľko modrých svetiel. Musel to byť veľký požiar, keď tu boli tak dlho," povedal jeden z okoloidúcich svedkov a dodal, že krčma bola otvorená iba nedávno. Podľa hasičov mal požiar epicentrum v odsávacom systéme na prvom poschodí smerom do strešného ventilačného otvoru. "Prístup k miestu požiaru je náročný a veľmi prácny. Počet hasičských vozidiel na mieste udalosti je kvôli efektívnemu striedaniu hasičov v dýchacích prístrojoch," vysvetlil šéf hasičov na margo množstva požiarnej techniky a dodal, že príčina požiaru krčmy, ktorú slávny režisér otvoril v roku 2018, je v súčasnosti neznáma. Fotky z miesta činu si môžete pozrieť v galérii TU.

Guy Ritchie našiel po rozvode s Madonnou šťastie po boku modelky Jacqui Ainsley, s ktorou má tri deti:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Guy Ritchie (@guyritchie)

Na prízemí štýlového podniku ponúka slávny režisér pivo zo svojej pivovarníckej spoločnosti s názvom Gritchie Brewing Company spolu s drobným občerstvením, ako je napríklad paštéta z topinamburu s chrumkavou kuracou kožou a semienkovým krekrom. Zákazníci reštauračnej časti na poschodí si zase môžu pochutiť napríklad aj na zverine z jeho vidieckeho sídla vo Wiltshire. Sám režisér sa zatiaľ k nepríjemnému incidentu nevyjadril. Mnohí ľudia sa zaujímajú o údajného prizerajúceho sa človeka neďaleko miesta činu. Detaily však prinesie až vyšetrovanie a aspoň malou útechou v nešťastí je, že sa nikomu nič nestalo a nebola spôsobená žiadna ujma na zdraví zákazníkov, ani zamestnancov. 

Súvisiace články

Najčítanejšie