Zatiahnuté
11°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Nečakaná reakcia Jágrovej rodiny na bábo jeho bývalky, influencerky Veroniky!
Zdielať na

Nečakaná reakcia Jágrovej rodiny na bábo jeho bývalky, influencerky Veroniky!

Archívna reportáž

Pred pár rokmi boli český "hokejový boh" a bývalá tanečnica pri tyči azda najsledovanejším párom v Česku. Jaromír Jágr a Veronika Kopřivová sa javili byť zaľúbení po uši, romantické fotky nemali konca a všetci čakali, že to skončí svadbou. Nestalo sa, po troch rokoch prišiel v roku 2019 koniec a zo strany Veroniky sa to nezdalo byť úplne fér. Kým Jaromír sa vyjadroval diplomaticky a s úctou, ona občas prehodila niečo, čo mohlo hokejistu aj zabolieť. No to už neriešila, bola zamilovaná do iného krásavca, s ktorým sa aktuálne stali rodičmi dcérky Elly.

Pre jeden z najkrajších párov v šoubiznise, Veroniku Kopřivovú (30) a Miroslava Dubovického (30), je iste ich nedávno narodená dcérka Ella tým najkrajším bábätkom na svete. Ale asi ako každého, aj ich poteší, keď ju pochvália aj druhí. Jedno vyznanie prišlo z nečakanej strany. Slová obdivu vyjadrila aj Pavlína Jágrová (30) neter slávneho hokejistu Jaroslava Jágra. 

Je neodškriepiteľné, že obaja novopečení rodičia sú mimoriadne atraktívni, plod ich lásky má preto tie najlepšie genetické predpoklady na krásu, čo sa ukazuje už od jeho narodenia. Potvrdila to aj Pavlína Jágrová, ktorá je, podobne ako Veronika, známou influencerkou. Neváhala na Instagram bývalky svojho strýka napísať pod fotku malej Elly pochvalné slová. "Bolo jasné, že vy dvaja spolu budete mať krásne dieťa, ale Ella je tak nádherná, ze nemám slov," polichotila rodinke. Na to obratom zareagovala aj novopečená hrdá mamička. "Ty si miláčik, ďakujeme," odpovedala Veronika. S Pavlínou sa poznajú od roku 2017, keď sa neter Jágra prišla za ním pozrieť na Floridu a spoločne sa išli na hokejový zápas. Spoločnú fotku z diváckej tribúny vtedy zavesila Veronika hneď na Instagram.

Veronika sa takto pred pár mesiacmi pochválila očakávaným prírastkom:

Zrejme si obidve sadli ako rovesníčky, ale tiež preto, že majú podobné záujmy, ako je móda a styling, či záľuba v písaní na sociálnu sieť. "Priala som si, aby sme boli kamošky, Sme rovnaký ročník, takže si budeme rozumieť. Rada by som ju spoznala viac. Videla som ju raz v lete. Ja by som za nimi chcela hrozne ísť na Floridu, keď tam ešte bude Jaromír. A chcela by som s ňou stráviť viac času, keď je to moja teta," zverila sa kedysi Pavlína. A ako sa javí, jej rozchod Veroniky s jej strýkom na sympatiách k nej nič nezmenil. 

Ako Veronika, tak aj Jaromír sú teraz spokojní v nových vzťahoch. "S Mírou je to proste fajn, sadli sme si. Vo všetkom si rozumieme, máme rovnaký humor..," zverila sa už na začiatku ich vzťahu a platí to zrejme doteraz. Jágrovi sa svojho času nepáčilo, keď ho Dubovický s bratom provokoval s fotkou na Instagrame. Obaja pózovali pred luxusným autom s SPZ s číslom 68 a komentárom "keď miluješ, nie je čo riešiť" a k fotke pripojil nový priateľ Veroniky smajlíky. Jágrovi to neušlo a hneď mu na to odpovedal. "Svaly a mozog ti môžu pomôcť získať slávu a peniaze, ale úprimný rešpekt od ľudí - ten získaš jedine pokorou, láskavosťou a slušnosťou," dal mu dobrú radu a ešte pridal niečo na vysvetlenie: "Snáď to dáva zmysel. Neviem, či som to tak cítil v 20, 30, 40, ale na 100 % viem, že to tak cítim teraz". Dubovický rýchlo fotku zmazal, duel teda vyhral aspoň morálne Jágr. Ale to je už dávno za nimi. Jágr teraz priam žiari popri novej priateľke Dominike. Snáď mu to s ňou už konečne vyjde a potomka sa dočká aj on.

Súvisiace články

Najčítanejšie