Skoro jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Rytmus poriadne šokoval chlapa na ulici! Vzal mu pracovný nástroj a odmakal to za neho!
Zdielať na

Rytmus poriadne šokoval chlapa na ulici! Vzal mu pracovný nástroj a odmakal to za neho!

Archívna reportáž

Má všetko na čo si len pomyslí, no ako rád zdôrazňuje, nič nedostal zadarmo. Patrik Vrbovský sa podľa jeho slov vypracoval "z nuly na sto" len a len vlastnou prácou a nezlomiteľným odhodlaním ísť za svojím snom, aj keď ho ani najbližší nepodporovali. Kým sa stal hviezdou, vyskúšal si v živote kadečo, aj manuálnu prácu.

Nie je hlava študovaná, nie je ani dieťa z bohatej rodiny, nikto mu chodníček nevyšliapal, ani ho nepostrčil správnym smerom. Patrik Vrbovský sa stal najúspešnejším raperom v našich končinách len vlastnou snahou, hoci sa to mnohým kedysi javilo byť naivné, ba dokonca smiešne. Chlapec z Piešťan s rómskymi koreňmi superhviezda?! Nemožné! - myslela si niečo podobné vraj aj jeho rodina.

Pri správnej "konštelácii", nutnej dávke talentu, obrovskom odhodlaní a nezlomnej viere sa to ale evidentne dá. Metamorfolord po prerode na Rytmusa ohúril Slovensko a dnes si môže užívať plody svojej práce. Napríklad aj v podobe Maybachu.

Začiatky boli ťažké, dnes už žije splnený sen:

​No začiatky boli ťažké, ako to už býva. Ťahal nočné, pomáhal na stavbe, pracoval ako krupiér - vyskúšal všeličo, kým dospel do momentu, že už nemusí vstávať ráno na šichtu a má všetko. Možno práve preto dostal chuť si aspoň na chvíľu vyskúšať, ako môže vyzerať fuška obyčajného človeka, ktorý dostal za úlohu rozbiť chodník v plánovanej rozkopávke. "Pondelky v žiadnom prípade nie sú zlé," napísal k videjku z Vajnorskej ulice v Bratislave, pri salóne jeho kamaráta Lakyho Royala.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa @rytmusking

Vidno, ako s rukami v bok hľadí neveriacky na slávneho rapera robotník, ktorý Rytmusovi ochotne požičal zbíjačku. A ten sa do toho pustil skutočne s vervou a treba uznať, že mu to aj skutočne išlo od ruky. Sú známe prípady milionárov, ktorí občas zatúžia po obyčajnom živote a zamaskovaní sa vydajú robiť tie najobyčajnejšie veci, ktoré dokážu byť predsa len vzácne. Rytmusa si vychutnala celá úderka robotníkov, opierajúc sa v prestávke, ktorú im raper doprial o lopaty. Možno našiel Patrik svoje nové hobby a v rámci čistenia si hlavy bude chodiť zbíjať v uliciach hlavného mesta. Zbíjačkou, samozrejme.

Súvisiace články

Najčítanejšie