Oblačno
25°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Lucinke praskli nervy, nazýva ľudí ovcami! Bohuš Matuš opäť klebetil a prišli nepekné reakcie!
Zdielať na

Lucinke praskli nervy, nazýva ľudí ovcami! Bohuš Matuš opäť klebetil a prišli nepekné reakcie!

Zdroj: instagram/BMaL

Prostoreký spevák Bohuš Matuš (47) nedávno prezradil, že jeho mladá manželka Lucie (18) musí koncom júna podstúpiť operáciu. Hoci neupresnil, o čo konkrétne ide, známe je len to, že problém je v brušnej dutine. No nabudúce by si mal zrejme lepšie rozmyslieť, než niečo povie verejne, lebo od prezradenia tejto dôvernej informácie sa na ich stránke na sociálnej sieti objavilo viacero nepríjemných odkazov od ich neprajníkov.

Zdá sa, že český muzikálový spevák Bohuš Matuš (47) je tak trochu nepoučiteľný. Inak by si už dávno uvedomil, že jeho vzťahu s o 30 rokov mladšou Lucií nie všetci fandia a stačí malá zámienka, že niečo nie je v poriadku, a ľudia si hneď radi "kopnú". Presne to sa stalo aj teraz, keď naznačil manželkine zdravotné problémy. Zjavne najviac sa to nepáči priamo dotknutej Lucii, čo je pochopiteľné. Pred operáciou by potrebovala predovšetkým pokoj.

Mladá mamička malej Natálky musí ísť po jej pôrode, ktorý absolvovala pred takme ôsmymi mesiacmi opäť do nemocnice. Pociťuje totiž bolesti v oblasti brucha. Pre eXtra.cz poskytla bližšiu informáciu o jej operácii. "Nejde o nič vážneho, skrátka mi musia opraviť brucho, pretože mám veľký rozostup brušných svalov a do toho veľký pupočný pruh, ktorý ma hnevá. Rada by som mala pokoj od hlúpych ľudí, ktorých sa po prevalení mojej operácie nakopilo. Nie som úplne nadšená a nemám náladu čítať neprajné reakcie stupídnych ovcí," prezradila zjavne nahnevaná Lucie, že ide o pomerne bežný problém po tehotenstve známy ako diastáza. 

Bohuš Matuš predviedol pred pár týždňami novú pesničku venovanú svojim dvom láskam:

Matuš sa chcel zrejme trochu posťažovať na to, čo ho koncom júna kvôli operácii manželky čaká, pričom sa vlastne zároveň aj pochválil, koľko vystúpení má pred sebou. "Mám plný diár vystúpení, ale určite to nejako zvládneme, budem manželke čo najviac pomáhať," zveril sa prednedávnom. "O Lucku sa bojím, je to moja žena, ale verím, že všetko dobre dopadne. Objavil sa nejaký problém v oblasti brucha, ktorý sa musí riešiť operačným zákrokom. Takže sa budem starať o dcéru, ale pretože mám veľa vystúpení, tak počas doby, čo bude Lucka v nemocnici, mi s Natálkou bude pomáhať babička. Inak by som to nezvládol. Otázkou je, ako na tom bude manželka po zákroku, ale je mi jasné, že jej budem viac pomáhať," vysvetľoval spevák pred časom.

Dcérka rastie ako z vody:

Ak Lucie dúfala, že sa informácia o jej operačnom zákroku nedostane na verejnosť, tak potom svojho manžela dobre nepozná. On sám sa počas ich rozhovorov občas pozrie na svoju polovičku a spýta sa jej, či môže hovoriť. Prípadne ju požiada, aby odpovedala ona. Ako napríklad, keď po skončení sobášneho obradu prezradil niečo o pláne na svadobnú noc. "Chcel by som osláviť tiež osemnáste narodeniny Lucinky. Ale vy myslíte asi niečo iné. Bude to krásny večer. Radšej nebudem nič hovoriť. Pôsobím vždy strašne a pritom sa snažím pôsobiť seriózne. Tak čo budeme robiť?" opäť sa jej spýtal. "Divočiť!" odpovedala zrejme dobre naladená nevesta. Po svadbe a narodeninách Lucky ale nastali pre oboch trochu krušnejšie časy a tie priniesli aj starosti. Či už so susedom, hľadaním nového bytu, alebo napokon aj so zdravím. 

Súvisiace články

Najčítanejšie