Skoro jasno
19°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Adela na súťaži modeliek! Ukázala zadok v plavkách, aj sako hore bez!
Zdielať na

Adela na súťaži modeliek! Ukázala zadok v plavkách, aj sako hore bez!

Archívna reportáž

Ak niečo nemožno Adele Vinczeovej uprieť, je to jej ultra štíhla figúra, s ktorou by kedykoľvek mohla vyštartovať na predvádzacie móla a uspela by. Aj jej jedinečný vzhľad by ju predurčoval na kariéru v modelingu, kde sú preferované aj jedinečné a zvláštne tváre, nielen symetrická dokonalosť. V skutočnosti bola od tejto profesie Vinczeová len krôčik.

Adela Vinczeová patrí nepochybne k najúspešnejším slovenským moderátorkám, ak nie je rovno aj najlepšia, minimálne v rámci televíznej zábavy. Boli časy, keď vyskakovala priam z "každej konzervy", no aj v súčasnosti nemusí človek dlho hľadať, aby ju na obrazovkách našiel. Napriek tomu jej azda väčšina divákov televízií stále nemá dosť a jej prítomnosť znamená v akejkoľvek relácii zaručenú zábavu.

No všetko mohlo byť úplne inak, Adela mohla lietať kdesi medzi Milánom, Parížom a New Yorkom. Zarábala by si síce svojím telom, čo v istom ohľade robí aj teraz, no nie hlavou, ktorá je Adeliným najväčším pokladom - najmä jej obsah.

Pred pár rokmi sa Adela vtipne zamyslela, na ktorého vtáka sa podobá:

​Ak by totiž Adela v roku 1996 uspela v súťaži Elite Model Look, zrejme by jej život nabral celkom iný smer. "Celá moja účasť v tejto súťaži bola pre mňa bizárom, ale aj dobrým štartom pre to, aby som sa o seba začala viac starať," objasnila postoj a následok účasti v svetoznámej súťaži. Dokladovala ju fotkou s topmodelkou Lindou Evangelista, na ktorej je Adela zachytená odzadu, s jej "mladistvým zadkom" v plavkách, ako sama napísala.

"Nielen v tom veku som si často vypočula, že som plochá, nosatá, príliš chudá a neviem aká. Keď tak nad tým premýšľam, tak ani vtedy som si nemyslela, že dotyčná osoba nevníma aj moje vnútorné kvality. A ak ma aj nerešpektovala kompletne, nebrala som to osobne. Asi vďačím mojim rodičom za to, že výchovou nedovolili okoliu určovať, čo si o sebe myslím ja," objasnila Adela pôvod svojho sebavedomia, ktoré je nepochybne významnou súčasťou jej úspechu. Pripomenutím svojej krátkej zástavky v modelingu aj fotkami v saku na nahých prsiach chcela Vinczeová poukázať na tému bodyshamingu, teda zosmiešňovaniu pre postavu. "Tému som nastrelila aj preto, že chudneme do plaviek, ako keby plavky boli autobus s obmedzenou kapacitou ľudí," zamyslela sa moderátorka nad tým, prečo je stále trendom pchať všetky ženy do akýchsi pomyselných nezmyselných škatuliek. Podľa reakcií s ňou takmer všetci súhlasia, či to ale niečo zmení na reálnom správaní, je skôr len zbožné želanie.

Súvisiace články

Najčítanejšie