Zatiahnuté
11°
Bratislava
Danica, Dana
16.4.2024
Tak toto bolelo! TAKTO si Prachař kopol do svojej exmanželky Agáty a jej milencov!
Zdielať na

Tak toto bolelo! TAKTO si Prachař kopol do svojej exmanželky Agáty a jej milencov!

Archívna reportáž

Ani dva roky po rozchode Agáty Hanychovej a Jakub Prachařa si nedajú už bývalí manželia pokoj. Agáta si rada sem-tam kopne, Jakub si zas rád z exmanželky uťahuje a využije na to skoro každú príležitosť, ktorá sa mu naskytne. Našťastie sú ale jeho narážky na ňu skôr vtipné, všetky dokáže viesť s humorom jemu vlastným.

Obľúbený herec, spevák a moderátor v jednom, 37-ročný Jakub Prachař, si nedávno v príspevku na sociálnej sieti neodpustil štipľavú poznámku na adresu svojej exmanželky, s ktorou sa nerozišli práve v najlepšie. Agátu Hanychovú podpichol na veľmi citlivom mieste, keď si dvojzmyselne kopol do jej romantických a dobrodružných plánov.

Zdá sa, že sa Jakub Prachař už spamätal z rozvodového konania a ťahaníc okolo rozdelenia majetku. Neodpustil Agáte snáď ani korunu, keď od nej požadoval vyplatenie z domu, ktorý jej na jej žiadosť prenechal. Agátina mama, herečka Veronika Žilková, musela dokonca predať za 6 miliónov českých korún svoju drevenicu v Orlických horách, aby dcére pomohla s financiami, ale ani to vraj nestačilo. Dom si postavili počas manželstva a Agáta tvrdí, že sa prispôsobila požiadavkám a vkusu exmanžela. V dome, ktorý si po rozchode zmenila podľa seba, teraz býva spolu s jej dvomi deťmi, žiadneho partnera tam zatiaľ nepriviedla. Milencov pritom vystriedala od rozchodu vraj už šiestich, pomaly každý štvrťrok jedného. Ani jeden ale evidentne nespĺňal jej kritériá. 

Agáta má poriadne podrezaný jazyk a v minulosti ani ona nešetrila kritkou či vtipkovaním na adresu svojho vtedajšieho priateľa Jakuba Prachařa:

​Jakub mal na rozdiel od Agáty zatiaľ len jeden oficiálny vzťah od odchodu z ich spoločnej domácnosti. Pár mesiacov sa objavoval po boku s krásnou modelkou Denisou Dvořákovu. Po rozchode začal herec priberať, možno láske prosto nahradil dobrým jedlom a pitím. Ani pracovných príležitostí nemal kvôli covidu ktoviekoľko, ale všetko sa už zmenilo. Jakub schudol a opäť žiari a zabáva, už čoskoro aj divákov televízie JOJ v megašou Česko Slovensko má talent. Aktuálne nakrúca aj nový televízny kriminálny seriál Dvojka na zabití. Okrem neho sa v hlavných úlohách objaví mladá herečka Sara Sandeva (23) a herec Filip Kaňkovský (36). Partia mladých hercov zažíva počas nakrúcania skutočne kopu zábavy, ako sa zdá.

V príspevku si celkom jasne Jakub rypol do svojej exmanželky Agáty, ktorá mala s karavanom tiež odvážne plány, avšak láska so stolárom Adamom stroskotala ešte pred ich realizáciou:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jakub Prachar (@jakub_prachar)

Na oddych a občerstvenie počas prestávok majú herci pridelený karavan. Jakub dal na sociálnu sieť jednu zo spoločných fotiek a pripísal k nej vetu s jasnou narážkou. "Nie je to zlá partia. Dovolenka v karaváne šiestich je sen," kopol si tak trochu do Agáty, ktorá si kúpila drahý obytný voz, aby spolu so stolárom Adamom Raiterom a deťmi vyrazili na cestu. Nepochybne aj číslovka "šesť" nezaznela náhodou, keďže toľko milencov sa Agáte od rozchodu s Prachařom pripisuje. Agátin projekt je ale stále živý, hoci bez Reitera. Aktuálne sa na Instagrame pochválila videom hotového auta, ktoré jej spravil iný stolár na mieru skutočne perfektne. Už sa len treba nechať prekvapiť, s kým sa napokon na cestu za dobrodružstvom vydá. Žeby to bol fešný Talian, ktorého Hanychová najnovšie ukázala s tvárou prelepenou srdiečkom? 

Súvisiace články

Najčítanejšie