Skoro jasno
14°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Obľúbený český herec o problémoch s potenciou: Myslel som si, že sa mi už nepostaví!
Zdielať na

Obľúbený český herec o problémoch s potenciou: Myslel som si, že sa mi už nepostaví!

Archívna reportáž

Dlhé roky bol český herec Jiří Langmajer (55) vnímaný verejnosťou ako sebavedomý až priam arogantný muž, striedajúci partnerky ako na bežiacom páse. Niektorým ženám zrejme imponovala práve jeho povesť bohémskeho macha. K súčasnej premene herca vraj prispela najmä jeho terajšia manželka a dlhoročná partnerka Adéla Gondíková (47), ale možno to súvisí aj s tým, že ani on predsa len nemladne.

Sympatická česká herečka a moderátorka  Adéla Gondíková sa poriadne zapotila v relácii s názvom 7 pádů Honzy Dědka. Hoci je zvyknutá na ostrý a špecifický humor jej manžela Jiřího Langmajera, predsa len, čo zo seba dostal v rozhovore šokovalo aj ju. V rozhovore totiž celkom na rovinu prezradil pikantné a nanajvýš súkromné intímnosti z ich spálne.

Vo svojom doterajšom živote sa Langmajer napriek popularite snažil zachovávať si čo najväčšie súkromie. Poslednú dobu však šokuje svojou otvorenosťou, ako napríklad, keď k záberu ako vychádza v rámci otužovania úplne nahý z bazéna s chladnou vodou pripísal na sociálnu sieť slová : "Mám malého pindíka ale som šťastný". Ale po pár mesiacoch provokuje herec ešte viac. Dokázal tým dostať, aspoň súdiac podľa výrazu jej tváre, do rozpakov aj vlastnú manželku, sympatickú Adélu Gondíkovú. V jeden moment totiž počas rozhovoru na seba prezradil niečo veľmi intímne. "Mal som pocit, že sa mi už nikdy nepostaví," povedal bez okolkov na rovinu. A nezostalo len pri tejto vete, ďalej prezradil ešte aj viac detailov v rámci tejto háklivej témy.

 Jiří Langmajer zahviedzil aj v českej komédii Chlap na striedačku z roku 2020:

Ako sa mohli diváci vďaka otvorenosti známej hereckej osobnosti dozvedieť, aj on mal vraj od istého času problémy s erekciou. Hľadal však možnosti, ako to riešiť. "Niekto mi odporučil, že existuje hormonálna joga, pri ktorej sa vťahuje konečník a celé sa to posilňuje. Tak som si objednal cvičiteľku. A zabralo to. Teraz už mám na to len také prášky. To ty ani nevieš," obrátil sa s otázkou na manželku. "Nie," pritakala mu Adéla neveriacky. Zrejme k tomuto šokujúcemu manželovmu priznaniu v tak dôvernej intímnej záležitosti nechcela či nedokázala povedať nič viac. Ale Langmajer pokračoval odvážne aj ďalej. "Chvíľku som cvičil hormonálnu jógu, pretože som mal pocit, že už sa mi nepostaví. Okolo päťdesiatky som mal také obdobie, keď som začal pochybovať sám o sebe a tým začalo pochybovať celé moje telo," zdôveril sa herec, ktorý si kedysi zjavne potrpel na povesť svojej dokonalej mužnosti. 

Napriek svojskému humoru, ale práve vďaka nemu, žije Jiří s manželkou Adélou v harmonickom vzťahu. Na fotke obaja s jeho malým vnúčikom:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jiří Langmajer (@jirkalangmajer)

Od momentu, keď začal svoj vzťah s Adélou, zmenil bohémsky spôsob života a intenzívne sa zas vrhol na zdravý spôsob života, možno tak trochu aj zo strachu zo starnutia. Otužuje sa, zvýšil pohyb na čerstvom vzduchu, občas zaraďuje aj pôstne dni. K tomuto sa navyše rozhodol užívať rôzne vitamíny a výživové doplnky v podobe čajov, či tabletiek. Dá na skúsené rady laikov i odborníkov. Z nedávnej návštevy Ostravy si herec priniesol opäť niečo nové. "Tebe som to priniesol tiež a ešte si nezožrala ani jeden. A je to pre ženy tesne pred prechodom. Ja to jem pravidelne, pretože si myslím, že mi to pomôže," obrátil sa na ňu, pričom prezradil divákom, že užíva až štyridsať tabletiek denne. Adéla k tomu prezradila aj ďalší jeho spôsob liečby, ako je kúpa balíkov čaju vo veľkom. "Vyzerá to ako vrecia od sena, presypáva si to do dózičiek a predpisuje si ich podľa účelu, trebárs spánok, nervy, potencia," skonštatovala s pobavením. Hoci sa Langmajer tváril celú dobu úplne vážne, asi každému, kto ho aspoň trochu pozná, muselo byť jasné, že ide do značnej miery len o humor. No či na tom nie je predsa len niečo pravdy, vedia asi len on a jeho manželka.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie