Skoro jasno
10°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Sympatická herečka schudla vyše 30 kíl! TÝMTO sa pri boji s nadváhou riadila!
Zdielať na

Sympatická herečka schudla vyše 30 kíl! TÝMTO sa pri boji s nadváhou riadila!

Zdroj: Instagram/RW

Nie je jednoduché byť slávny, ešte o niečo náročnejšie to majú v šoubiznise ženy. Na herecké či spevácke hviezdy sa totiž zväčša vyvíja veľký tlak ešte aj na to, aby vyzerali čo najlepšie. Akoby len dokonalé krivky mohli zaručiť väčšiu popularitu a úspech. Nájdu sa však aj medzi idolmi výnimky, ktoré akceptujú fanúšikovia aj napriek tomu, že majú isté "nedostatky".

Jeden z najväčších biznisov sveta je ten, sústrediaci sa na ženskú krásu. Akosi sa za ostatné dekády ženám vsugerovalo, že to, ako vyzerajú bez úprav, nie je v poriadku. Najmä ženám v šoubiznise sa neodpúšťa tak ľahko ani oblina navyše. Ale napriek tomu sa občas niektorej podarí preraziť aj napriek vybočeniu z tejto nezmyselnej škatuľky. Napríklad britská speváčka Adele (33), či austrálska herečka Rebel Wilson (41) dočkali slávy a uznania aj s nadváhou. Obe sa však napokon predsa len rozhodli pre radikálnu zmenu a výrazne schudli.

Najskôr výraznou zmenou váhy šokovala verejnosť Adele. Zdôvodňovala to svojim rozhodnutím žiť zdravšie, k čomu patrila aj zmena jedálnička a zvýšený pohyb. Všetko absolvovala pod vedením odborníkov a skutočne to v jej prípade veľmi zabralo, schudla takmer 50 kíl. Zdravá pritom chce byť podľa jej slov hlavne kvôli malému synovi.

Takto vyzerala Rebel ešte pred pár rokmi:

Možno aj podľa jej vzoru sa rozhodla schudnúť aj austrálska herečka pôsobiaca v Hollywoode, Rebel Wilson. Tá ako dôvod uvádza, že by chcela mať deti a verí, že strata nadbytočných kíl zvýši šancu na otehotnenie. Rebel si však okamžite po zoštíhlení všimla, že na ňu najmä muži pozerajú celkom inak ako predtým. "Myslím, že ma skutočne zaujímalo to, ako s človekom jednajú ostatní ľudia. Teraz keď som v dobrej kondícii, niektorí sa mi ponúkajú odniesť nákup do auta, alebo mi podržia dvere. Povedala som si: Tak toto sa deje ostatným ľuďom celú dobu?" povedala herečka so smiechom v relácii The Morning Crew australského rádia 2Day FM.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Rebel Wilson (@rebelwilson)

Dlhé roky robila zo svojej objemnej postavy prednosť, čím zvyšovala sebavedomie ženám s podobnými problémami. Aj úlohy dostávala šité na mieru práve tomu, že bola bacuľka. Hrala zväčša v komédiách typu Ako porodiť a nezblázniť sa, či No nie je to romantika?, a v mnohých iných, kde ale bola vždy do istej miery zosmiešňovaná. Je ale otázne, či sa pre ňu aj po výraznej zmene nájdu výrazné role, sama pred časom tvrdila, že ju vyslovene nútili byť tučná. A štíhlych krások je v Hollywoode, kde je až prehnaná pozornosť venovaná štíhlosti a atraktívnemu vzhľadu, dostatok. Ale pre Rebel je zrejme momentálne naozaj v popredí jej túžba po dieťati.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Rebel Wilson (@rebelwilson)

Herečka zvedavej verejnosti prezradila, ako sa jej podarilo získať štíhlosť. "Predtým som väčšinu dní jedla 3000 kalórií, a pretože to boli hlavne sacharidy, bola som stále hladná. Takže som zmenila stravovanie a jem veľa bielkovín - čo je pre mňa trochu ťažké, pretože som predtým mäso veľmi nejedla. Jem ryby, hodne lososa a kuracie prsia," citovali ju v Womenshealthmag.com. Vyskúšala tzv. Mayerovu metódu, čo je redukčná liečba nadváhy. Medzi jej zásady patrí napríklad to, že človek musí jedlu venovať čas a jesť pomaly, prestať jesť, keď sa dostaví pocit uspokojenia, dodržiavať pitný režim medzi jednotlivými jedlami, ale nepiť pri jedle, a najväčšiu porciou dňa by mali byť raňajky, menšou potom obed a najmenšou večera. Po 15. hodine by potom človek nemal jesť surové potraviny. Samozrejme, aj ona musela zvýšiť aktívny pohyb behom a cvičením. Už do roka zhodila herečka zhruba 30 kíl, potom padli ďalšie, no táto cesta sa zďaleka ešte nekončí.

Súvisiace články

Najčítanejšie