Polojasno
16°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Angelia Jolie prichytená s bývalým! Fľaša vína a spoločne strávené hodiny!
Zdielať na

Angelia Jolie prichytená s bývalým! Fľaša vína a spoločne strávené hodiny!

Archívna reportáž

Po prekvapujúcom návrate po dlhých rokoch odlúčenia jedného slávneho hollywoodskeho páru sa už črtá ďalší. Ten prvý pár tvoria bývalí snúbenci Jennifer Lopez a Ben Affleck a nedávno sa nechala prichytiť papparazzmi ďalšia herecká megahviedza. Ktovie, či sa nechala inšpirovať speváckou divou, alebo ovládla Hollywood vlna nostalgie.

Podľa informácií britského portálu Metro sa črtá románik medzi bývalými manželmi, herečkou Angelinou Jolie (46) a hercom Jonny Lee Millerom (48). Dvojica tvorila manželský pár ešte v rokoch 1996-1999 a nedávno prichytili paparazzi, inak veľmi obozretnú herečku, ako vchádza do domu exmanžela.

​​Manželstvo Angeliny s Jonnym Leem trvalo pomerne krátko, zoznámili sa v roku 1995 počas nakrúcania filmu Hackers. Vtedy mala slávna herečka rovných dvadsať rokov. Manželstvo s Leem uzavreli za účasti iba dvoch svedkov, mamy Jolie a najlepšieho priateľa Millera. Angie mala na sebe čierne kožené nohavice a na bielej košeli jej vlastnou krvou napísané meno manžela. "Môžete sa trochu obetovať, aby to bolo naozaj zvláštne," prehlásila vtedy. Ale už po roku išiel pár od seba a po ďalších dvoch došlo aj k rozvodu. Odvtedy sú vraj priateľmi, čo nezávisle od seba obaja prehlasujú aj v médiách.

Britský herec Jonny Lee Miller je známy aj z kultového filmu Trainspotting, kde si zahral po boku herca Ewana McGregora:

Pri príležitosti 46. narodenín sa minulý týždeň vybrala Jolie spolu s deťmi na výlet do New Yorku. V piatok večer sa vybrala do brooklynskej štvrti Dumbo, kde býva jej exmanžel. Na sebe mala trenčkot a na pleci prehodenú značkovú kabelku, v ruke držala fľašu vína. Práve ako vchádzala do luxusnej bytovky, ju zachytili paparazzi. Po zhruba troch hodinách herečka z domu odchádzala, čo opäť zdokumentovali. Taký úlovok sa veľmi cení, čakať sa teda oplatilo. Zrejme nie bez zámeru nezverejnili aj zábery na Knoxa (12), adoptívneho syna Angeliny. Ten sa vraj priatelí s Busterom, jediným synom Millera, ktorý je jeho rovesníkom a Jolie ho preto tiež zobrala na návštevu. Miller je momentálne podobne ako Jolie nezadaný. Jeho manželstvo s herečkou Michele Hicks skončilo už pred vyše dvomi rokmi. 

Angelina Jolie mala v minulosti vždy slabosť na výstredných mužov, azda aj preto jej to s uhladeným fešákom Pittom nevyšlo. Jej exmanžel Jonny v sebe nezaprie dušu rebela:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa jonny lee miller (@jonnylmiller)

Miller sa zúčastňuje maratónov,  aby podporil charitatívnu organizáciu Mencap. Na výskum zriedkavých chorôb prispieva aj finančne. Na charitu myslí aj Angelina, angažuje sa pre rôzne organizácie, ale najmä podporuje utečencov ako komisárka OSN. Miller od rozchodu s Jolie ju vždy podporoval, ba dokonca s ňou aj spolupracoval. Jolie sa v interview z roku 2004 zverila s tým, že "rozviesť sa s Millerom bolo najhlúpejšie rozhodnutie jej života". Na rozdiel od toho sa minulý rok nechala počuť, že s Pittom to bolo naopak správne rozhodnutie. "Odlúčila som sa pre blaho svojej rodiny," konštatovala stroho. V súvislosti s ich deťmi tvrdí: "Naďalej sa zameriavam na ich liečenie". Aj výlet do New Yorku zrejme na poňala ako dobrú príležitosť pre toto jej odhodlanie, a ktovie, možno stará láska v ich prípade ešte nezhrdzavela.

Súvisiace články

Najčítanejšie