Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Pomsta sa novú milenku?! Kim prezradila nelichotivé detaily z manželstva s Kanyem!
Zdielať na

Pomsta sa novú milenku?! Kim prezradila nelichotivé detaily z manželstva s Kanyem!

Archívna reportáž

Pred pár dňami, presne 10. júna, odvysielala americká stanica E! poslednú epizódu reality show Držte krok s Kardashianovcami. V sérii nakrútili rovných dvadsať epizód, ale netreba sa obávať, že túto podarenú zbohatlícku rodinku už jej priaznivci neuvidia. Onedlho sa rozbehne ich nový projekt v podobnom duchu a formáte na streame v sieti Hulu. Kim Kardashian využila poslednú epizódu ako príležitosť na vyžalovanie sa z nepodareného manželstva.

Ešte pred rokom vystupovala Kim s manželom Kanyom Westom ako šťastná rodinka. Narodilo sa im štvoro detí, z toho dve im porodila náhradná matka. Ani to im však nedokázalo udržať zrejme už dávnejšie pošramotený vzťah. Slávny spevák mal zrejme dosť neustálej snahy Kiminej rodiny po zviditeľňovaní sa za každú cenu kvôli popularite a z toho plynúcich obrovských príjmov. Vlani mu v rámci jeho neúspešnej prezidentskej kandidatúry praskli nervy a rodinu Kardashian, na čele s "matkou pluku", Kris Jenner, verejne urazil. 

Psychickými problémami trpí raper vraj dávnejšie, dourážal aj mnohých svojich speváckych kolegov a vo všeobecnosti je vraj ťažké s ním vyjsť. Nenávidí Los Angeles, kde má sídlo s Kim, ako aj jej početná rodina. "Všetci sú tu falošní a celé mesto je jeden fejk," vyjadril sa Kayne a preto z neho čo najčastejšie uteká tak trochu pokrytecky na svoj ranč do Wyomingu. Je to totiž práve mekka šoubiznisu, vďaka ktorej je z neho najbohatší raper sveta, a kde si splnil všetky sny o sláve.

Už v januári bolo jasné, že je koniec:

​Jeho úteky z LA a od rodiny sa ale Kim už dávnejšie vôbec nepáčili. V poslednej epizóde reality show sa preto v rozhovore sťažovala mame Kris Jenner, a tým aj, pochopiteľne, celému svetu. "Môj muž pendluje medzi štátmi. Neprekážalo mi to, ale keď mi padla štyridsiatka, uvedomila som si, že nechcem mať manžela, ktorý žije v inej zemi. Nikdy som si nepriznala, že som osamelá, myslela som si, že mám deti a všetko je v pohode," zverila sa hviezda so svojimi pocitmi. "Chcem niekoho, s kým môžem robiť rovnaké veci, s kým môžem ísť trebárs cvičiť. Sú to drobnosti, na ktorých ale záleží. Mám všetko, extravagantný život, aký si väčšina ani nedokáže predstaviť, a som za neho vďačná. Ale chcem spoločné zážitky, tie pre mňa majú význam," pokračovala vo svojej otvorenej spovedi. "Som otupená. Unavuje ma to, ale viem, že zas budem šťastná. Neprešla som tak dlhú cestu, aby som bola nešťastná. To si stále opakujem," vyjadrila multimilionárka napriek všetkému svoje odhodlanie zbaviť sa starostí.

Kim aktuálne šokovala blahoželaním ku Kanyeho narodeninám slovami "milujem ťa na celý život":

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Kim Kardashian West (@kimkardashian)

O rozvod s Kanyem Westom požiadala Kim oficiálne už vo februári. Aj preto jej ešte stále manžel zrejme neváhal a začal randiť s inou slávnou kráskou ruského pôvodu Irinou Shayk. Nedávno si párik tajne zašiel na romantický výlet súkromným lietadlom do Paríža, odkiaľ sa presunul na juh do Provensálska, aby oslávil Kayneho 44. narodeniny. Prichytili ich spolu ale paparazzi. "Kanye a Irina sa stretávajú. Momentálne je to nezáväzné, ale sú do seba zaľúbení," prezradil zdroj z ich blízkosti. Sú vraj spolu niekoľko týždňov, ale poznajú sa už dávnejšie. V roku 2010 sa Irina objavila vo Westovom klipe k piesni "Power" a vlani predvádzala Irina na móle jeho kolekciu na parížskom týždni módy. Táto kráska po boku Kanyea musí jeho manželku Kim poriadne štvať, možno aj preto z pomsty porozprávala také nelichotivé detaily z manželstva s ním. Jemu je to ale už zrejme jedno a nepomôžu ani sladké blahopriania jeho ex.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie