Skoro jasno
17°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
To AKO ho drží?! Hviezdnu mamu 3-mesačného bábätka zvozili ľudia pod čiernu zem!
Zdielať na

To AKO ho drží?! Hviezdnu mamu 3-mesačného bábätka zvozili ľudia pod čiernu zem!

Zdroj: Instagram/Emily Ratajkowski

Pre mnohé nastávajúce mamičky je materstvo veľká neznáma a starostlivosť o bábätko nechcú nijak zanedbať. Napokon však, aspoň vo väčšine prípadov, zvíťazí sedliacky rozum a materský inštinkt, ktorý je obvykle azda tým najlepším radcom pri starostlivosti o bábätko. Avšak s nástupom internetu a sociálnych sietí, keď priamoúmerne rastie aj počet samozvaných odborníkov na všetko, nie je žiadnou raritou, keď sa mnohé mamičky navzájom poučujú a kritizujú. Doplácajú na to najmä influenceri či verejne známe tváre, ktoré častokrát zverejňujú skutočne intímne či nepodarené momentky s ich ratolesťami.

Vlnu kritiky a vášnivej diskusie si odniesla americká modelka Emily Ratajkowski za príspevok na sociálnej sieti, na ktorom pózuje so svojím malým, iba 3-mesačným bábätkom, s ktorým si dokonca zladila aj plavky. Na tom by, samozrejme, nebolo nič zlé, ak by na fotke drobnému bábätko nepadala hlava výrazne na stranu a mamička sa neunúvala mu ju ani podoprieť, za čo schytala poriadnu dávku kritiky. 

Novopečená mamička Emily Ratajkowski privítala 8. marca 2021 svoje prvé dieťa s manželom Sebastianom Bear-McClardom a už krátko po pôrode vystavovala na obdiv svoje dokonale ploché brucho a štíhlu postavu. To nevedelo prekusnúť mnoho iných žien, ktoré ju poriadne kritizovali za to, že tak pomáha vytvárať tlak na fyzickú dokonalosť mamičiek, obzvlášť krátko po pôrode, ktorá je častokrát úplne nereálna. Emily má pravdepodobne genetické predpoklady, vďaka ktorým ani nevyzerá, že by 9 mesiacov nosila pod srdcom bábätko. 

Mnohí si modelku môžu pamäť aj ako sexy tanečnicu z klipu k piesni Blurred Lines od speváka Thickeho:

Pri príležitosi jej nedávnych okrúhlych 30. narodenín sa zvečnila na Instagrame so svojím synčekom Sylvestrom "Sly" Appolom, s ktorým si zladila aj plážový outfit. "Predvečer narodenín s partnerom na vysnívanej dovolenke," napísala k fotografii. Avšak zakrátko musela po búrke kritiky vypnúť možnosť komentárov pod fotkou. Dôvodom bola nie práve najvhodnejšia poloha dieťatka s vykrúteným krkom a mnohé ženy modelku napomínali, aby 3-mesačnému synčekovi podopierala hlavičku za každých okolností. "Preboha je tvoje bábätko v poriadku?" pýtala sa jedna z jej fanúšičiek. "To je veľmi nebezpečné držanie - ak sa dieťa vyšmykne, musí ho uchopiť za rúčku a to spôsobí, že sa mu ramienko vykĺbi! Nikdy by som svoje dieťa takto nedržala, ani keby malo rok," žasla s hrôzou iná skúsená mamička nad záberom, z ktorého sa zdá, že pre Emily bolo dôležitejšie, ako vyzerá ona, než v akej polohe je jej synček. 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Emily Ratajkowski (@emrata)

Kráska, ktorá si okrem modelingu zahrala napríklad aj vo filme Gone Girl či vo videoklipe speváka Robina Thickeho k piesni s názvom Blurred Lines, si však evidentne z kritických komentárov ťažkú hlavu nerobí a obránila sa jednoduchým zablokovaním komentárov. Ostáva už iba veriť, že bola táto nešťastná poloha bábätka iba výsledkom momentky na fotografii, na ktorej chcela modelka dobre vyzerať a v skutočnosti svoj malý poklad drží a polohuje správne. Alebo sa možno aspoň po tejto skúsenosti poučí, vezme si rady mamičiek k srdcu, prípadne si niečo naštuduje v odbornej literatúre, ktorej je na trhu neúrekom.

Súvisiace články

Najčítanejšie