Jasno
11°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Nečakané komplikácie pred svadbou! Tehotná Ceterová skončila v nemocnici!
Zdielať na

Nečakané komplikácie pred svadbou! Tehotná Ceterová skončila v nemocnici!

Archívna reportáž

Pred pár dňami oslávila Lela Ceterová (31), slovenská snúbenica populárneho českého zápasníka MMA Karlosa Vémolu (35), narodeniny, ale zrejme na ne nebude spomínať iba v tom dobrom. Po oslave musela byť totiž hospitalizovaná v pražskej nemocnici v Podolí, ako prezradila sama na sociálnej sieti. Neuviedla presný dôvod, ale je zrejmé, keďže oficiálny názov nemocnice je Ústav pre starostlivosť o matku a dieťa, že súvisí s komplikáciami v tehotenstve.

Niekdajšia playmate Lela Ceterová sa na sociálnej sieti fanúšikom priznala, že kým sa trápila so zdravotnými problémami v nemocnici, o dcérku Lili sa musel postarať Karlos. Avšak túto úlohu podľa nej zvládol na jednotku, za čo ho Lela aj patrčine pochválila. Pomohol nielen so starostlivosťou o maličkú Lilinku, ale zároveň zvládol byť oporou aj pre ňu. Spolu s 1,5-ročným dievčatkom ju navštevovali a Karlos jej zakaždým priniesol kyticu.  

​Lela sa v krátkom odkaze na videu, kde ju vidno ako leží na nemocničnej posteli, posťažovala svojim priaznivcom, ktorí ju sledujú na sociálnej sieti. "Nečakala som, že moje narodeniny sa tak zvrtnú a dopadnú tak, že skončím v nemocnici. Ale vďakabohu, bábätko aj ja sme v poriadku," zverila sa im s jej problémom. "Pár dní tu ešte pobudneme a potom pôjdeme domov, tak sa teším," prezradila ďalej. V nedeľu napísala na sociálnu sieť, akou oporou je pre ňu jej snúbenec Vémola. "Aj keď tieto posledné dni neboli celkom ľahké, napriek tomu ma môj muž každý deň prekvapí. Chodí za mnou na návštevu s Lilinkou dvakrát denne a pritom sa o ňu príkladne stará. Chvalabohu ma už zajtra pustia domov, takže mám ďalší dôvod na úsmev," vyjadrila pochvalný kompliment partnerovi a optimistickú víziu.    

Karlos sa o náhlej hospitalizácii jeho budúcej manželky zveril fanúšikom v jeho pravidelnej internetovej šou:

V pondelok ráno hospitalizovaná Ceterová na sociálnej sieti pokračovala v informácii pre sledovateľov, ako sa jej aktuálne darí. "Mám po vyšetreniach, po obede pôjdem domov, teším sa na Lilinečku a môjho muža. Budem si dávať väčší pozor a všetko bude dobré. Bolo tu o mňa výborne postarané, je tu skvelý personál, cítila som sa tu veľmi dobre,"prezradila, pričom nezabudla pochváliť ani tím pracovníkov ústavu, ktorí sa o ňu počas hospitalizácie starali. Avšak doma je predsa len najlepšie. V okázalom obydlí, v ktorom žije so zápasníkom MMA, je o Leline pohodlie dostatočne postarané. Okrem priestoru, kde má všetky potreby na skrášľovanie pri veľkom zrkadle, tam má dokonca aj miestnosť, kde má uložené všetky svoje exkluzívne značkové kabelky. Samozrejme, že ju teší aj záhrada, či komfortne zariadená kuchyňa a priestranná obývačka zariadená exkluzívnym nábytkom, ale aj obrovské akvárium, nevynímajúc ani bazén s vyhrievanou vodou.  

Zdá sa, že si Lela napriek mnohým počiatočným nepríjemnostiam predsa len dobre vybrala, keďže jej vie Karlos zabezpečiť život v luxuse, na ktorom si veľmi potrpí, ale jej aj dokáže byť oporou v neľahkých chvíľa. Na oplátku sa zas Lela stará o svoj zovňajšok a nešetrí na plastických úpravách a výplniach, na ktoré si zas potrpí jej budúci manžel. Aj keď zažili vo vzťahu poriadnu búrku kvôli údajnej Karlosovej nevere, po ktorej sa na niekoľko týždňov odlúčili, bojovník sa napokon dočkal triumfálneho Lelinho návratu do Prahy. Aby si ju získal, odletel s ňou vtedy do Dubaja, kde s ňou prešiel takmer všetky značkové predajne, aby si mohla ako bolestné vybrať pre seba to najlepšie. Pred Vianocami sa s ňou dokonca zasnúbil a teraz už chystajú koncom júla honosnú svadbu. Budúcej neveste šijú exkluzívne šaty, a zdá sa, že to bude poriadne okázalá veselica. Lela si však bude musieť dať počas zábavy na seba lepší pozor, aby dieťatko, ktoré nosí pod srdcom, aj v zdraví priviedla na svet.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie