Zatiahnuté
11°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Český plastikový Ken bude otcom, hoci nemá vzťah! Matku dieťaťa do počatia ani nepoznal!
Zdielať na

Český plastikový Ken bude otcom, hoci nemá vzťah! Matku dieťaťa do počatia ani nepoznal!

Zdroj: Instagram/RP

Českému "Kenovi", Robertovi Paulátovi (42) sa čoskoro splní jeho ďalší sen - o mesiac sa stane otcom. Svoju prezývku si vyslúžil vďaka plastikám, ktoré ako majiteľ estetickej kliniky môže podstupovať priam rovno "doma", čo mu iste uľahčuje plniť si svoje predstavy. S výsledkom operácií môže byť spokojný, bezpochyby patrí medzi najvydarenejších živých "Kenov" na svete a filtre mu rozhodne lichotia. Zmeniť sa mu však už asi nestačilo a tak zatúžil po dieťati, hoci sa netají tým, čo je asi aj na prvý pohľad jasné - že dáva v láaske prednosť mužom pred ženami.

Podnikateľ Robert Paulát sa stane už čoskoro otcom svojho prvého potomka. Splnil si tak veľkú túžbu po bábätku a využil k tomu možnosti vynosenia dieťatka tzv. náhradnou matkou. S tou, ako prezradil pre denník Blesk.cz, sa pred počatím vôbec nepoznal a zoznámil sa s ňou až počas tehotenstva. Dnes sú vraj dokonca kamaráti.

Nájsť ženu, ktorá mu bude ochotná vynosiť a porodiť dieťa, nebol vraj žiadny problém. "Každý, kto ma pozná, vie, že som dieťa chcel aj za cenu, že by som bol single otec. A to sa mi splnilo. Ako som o tom neustále hovoril, tak sa mi začali ponúkať klientky, čo ku mne chodia na kliniku, že mi dieťa odnosia, takže skoro došlo na casting. Ale cez agentúru mi našli surogátnu (náhradnú, pozn. red.) matku, na reprodukčnej klinike došlo k oplodneniu jej vajíčok s mojimi spermiami, a potom sa oplodnené embryo transferovalo do tela matky. Ešte zostalo deväť embryí, ktoré sú zmrazené, takže pokojne môžem mať ďalšie deti," pochválil sa spokojný Paulát.

 Robert Paulát sa netají mnohými plastickými úpravami, v tomto videu ich dokonca detailne rozobral:

Budúci otec sa o svojho potomka zaujímal už od momentu, keď sa vytvorilo embryo. "Mám všetky fotky z ultrazvuku, záznamy, ako rastie, je to obrovský album, ktorý mu dám, keď mu poviem, ako prišiel na svet. Ešte neviem, či ho s jeho matkou zoznámim, aj keď musím povedať, že sme sa behom tehotenstva stali priateľmi," zveril sa Robert počas rozhovoru. Chcel by byť aj pri pôrode, a ak to bude možné, rád by prestrihol aj pupočnú šnúru svojho potomka. Ak všetko dobre dopadne, zakrátko po pôrode si syna odvezie domov, do vilky neďaleko Prahy. "Aj keď mám všetko načítané, tak viem, že to bude náročné, ale ja to zvládnem. Meno syna bude na A, viac si nechám pre seba. Musel som kvôli nemu pristaviť k domu detskú izbu a ďalšie zázemie, aby mal všetko, čo bude potrebovať," opísal skutočnosť optimisticky naladený Paulát. 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa ROBERT PAULAT (@robert_paulat)

Aj keď sa mu darilo tajiť až osem mesiacov, že sa stane otcom, predsa sa len nakoniec nedokázal ubrániť tomu, aby sa tým nepochválil aj na sociálnej sieti. "Brucho už máme veľké, všetko si užívame v zdraví, vďakabohu. Rak alebo Lev Paulát junior," prezradil konečne svojim priaznivcom. Mnohí sa iste radujú s ním, keďže vedia, ako veľmi túžil po potomkovi. Potajme vyberal aj detský kočík a potrebnú výbavičku pre syna. Aj izba pre neho je už dávnejšie zariadená a teraz pripravená na príchod nového člena domácnosti. Akiste novorodencovi nebude chýbať niečo, čo sa týka hmotných potrieb, no zrejme nič mu skutočne nenahradí mamu. Český "Ken", ktorý si s odvahou a rád na svoje plecia zoberie rodičovské povinnosti, sa ale o to iste aspoň pokúsi. 

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie