Oblačno
17°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Jojkársky tím Topstaru sa rozrástol! Thomas Puskailer sa stal po druhýkrát otcom!
Zdielať na

Jojkársky tím Topstaru sa rozrástol! Thomas Puskailer sa stal po druhýkrát otcom!

Moderátor showbizovej relácie televízie JOJ, Thomas Puskailer, je už pomaly desať rokov šťastne ženatý so svojou anglickou manželkou Abbie, pričom ich vzťah trvá už pekných 15 rokov. Spoločne sa tešia nielen z trojročného synčeka Noaha, ale od piatku už aj z jeho bračeka!

Redakcia Topstaru sa v piatok rozrástla už o tretie bábätko v priebehu pár mesiacov. Ako prvý prišiel na svet koncom januára synček Alexandry Orviskej, v marci privítala svojho prvorodeného Soňa Skoncová a v piatok 4. júna trio doplnil už dvojnásobný otec Thomas Puskailer.

Vzhľadom na Thomasovu prácu je termín narodenia jeho synčeka celkom vtipný, keďže prišiel na svet presne v rovnaký deň, ako dieťa Meghan a Harryho, malá Lilibet Diana. No kým vojvodovia si dopriali "len" dva dni v utajení, Thomas pridal ešte jeden. Spravil to ale preto, aby sa mohol ako s prvým i potešiť s kolegami z Ranných novín TV JOJ, a zároveň aj s "celým svetom", keďže sa pochválil v pondelok ráno príspevkom rovno vo vysielaní.

Thomas s Abbie boli šťastní, keď zistili, že im pribudne druhý chlapček:

"Máme pre všetkých najkrajšiu a najradostnejšiu správu, v piatok 4. júna sa naša rodina opäť rozrástla. Narodil sa nám najkrajší zázrak, aký nám život môže dať. Dali sme nášmu ďalšiemu synovi meno Jesse Jonah Puskailer, narodil sa presne o 13:51 v Bratislave, má 4030 gramov a 50 centimetrov. Všetci sú zdraví a s Abbie sme veľmi šťastní a vďační," prezradil moderátor aj fanúšikom na Instagrame a pridal nádhernú fotku maličkého bábätka v náručí.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Thomas Puskailer (@thomaspuskailer)

Thomas vo videu z pôrodnice prezradil, že bol pri pôrode, ktorý bol rýchly a prebehol prirodzene. "Manželka bola úžasná, mám veľký obdiv voči všetkým ženám na planéte, ste superhrdinky," povedal dojatý moderátor so synčekom v náručí. Dodal, že sa veľmi teší, ako už zajtra predstaví bábätko veľkému bračekovi, ktorý mu vraj pripravil ako darček stavebnicu. Abbie vyzerala bezprostredne po pôrode podľa fotiek skutočne fantasticky a nikto by nepovedal, čo má práve za sebou. Aj to je jasným znakom, že je skutočne všetko v poriadku a rodinka môže začať novú, krásnu etapu života. Navyše, bábo má celkom slušné predpoklady na úspešnú showbizovú kariéru - okrem princeznej Lili Diany sa totiž v tento deň pred rokmi narodila napríklad aj Angelina Jolie, či herec Russell Brand a mnohí iní populárni ľudia.

Najčítanejšie