Polojasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Hviezdny herec zúri! Pre covid musí ísť na dva týždne do karantény, nakrúcanie prerušili!
Zdielať na

Hviezdny herec zúri! Pre covid musí ísť na dva týždne do karantény, nakrúcanie prerušili!

Archívna reportáž

Iba pred niekoľkými mesiacmi priniesli zahraničné médiá informácie o tom, ako sa hviezdny herec Tom Cruise rozúril na členov štábu pripravovaného pokračovania akčného filmu Mission: Imposible za to, že nedodržiavali prísne protipandemické opatrenia. Horkokrvný herec na nich nielen vulgárne nakričal, ale ich v návale hnevu na minútu z práce vyrazil. Tom, ktorému patrí hlavná úloha vo filme a zároveň sa na ňom podieľa aj producentsky, chcel celkom pochopiteľne zamedziť časovým sklzom, ktoré by ho v prípade prerušenia nakrúcania stáli nemalé peniaze. Avšak teraz môže mieriť svoj hnev sám na seba, o prerušenie nakrúcania sa totiž nechtiac zapríčinil osobne.

Herec Tom Cruise je podľa informácii denníka The Sun hnevom celý bez seba, dôvodom je pozítivny test na Covid-19, ktorí mu vyšiel počas nakrúcania siedmeho pokračovania jeho srdcovej záležitosti, akčého filmu Mission: Impossible. Celkom pochoptieľne ho hnevá najmä nedodržanie časového rozvrhu, ktorý spôsobí jeho dvojtýždňová izolácia.

Slávny herec pritom iba pred niekoľkými mesiacmi vyhodil z nakrúcania zamestnancov, ktorí podľa neho nedodržiavali prísne protipandemické opatrenia. Za porušenie dvojmetrového odstupu ich obvinil zo spoluzodpovednosti za hladujúce rodín vo filmovom priemysle a počastoval ich sutočne vulgárnymi nádávkami. "Vytvorili sme tisíce pracovných miest, vy skur**syni," boli vraj jeho slová iba krátko potom ako niekoľko členov štábu bez pardonu vyrazil z práce. O čo väčší musí byť teraz hnev Toma Cruisa, keď prerušenie nakrúcania kvôli pozitívnemu testu spôsobil on sám. Infikovať sa mal údajne od tanečníkov, s ktorými trávil jedeň deň nakrúcania a neskôr boli pozitívne testovaní.

Pozrite si akčné scénky z filmu Mission Impossible za sprievodu piesne s názvom Take a Look Around od kapely Limp Bizkit:

Nakrúcanie Mission: Impossible 7 tak muselo byť zastavené a celý 60-členný štáb absolvoval hromadné testovanie a následnú izoláciu. Nie je to ale prvé zdržanie nakrúcania filmu, ktorý by sa mal dostať do kín už v máji 2022. Zdroje z blízkosti štábu tvrdia, že štyri tanečnice boli iba "na pár metrov" od 58-ročného amerického herca, keď počas týždňa nakrúcali scénu v nočnom klube. Odvtedy bolo pozitívne testovaných aj ďalších desať členov štábu a predpokladá sa, že herec sa musel od utorka stiahnuť do izolácie. "Tom je z toho, čo sa stalo, absolútne rozhorčený. Najmä vzhľadom na jeho minuloročnú eskapádu s jeho vlastným štábom,"  prezradil ďalej zdroj a dodal, že dočasná strata hlavnej postavy Ethana Hunta, ktorú Cruise už desaťročia stvárňuje, dramaticky ovplyvní celé nakrúcanie filmu.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Tom Cruise (@tomcruise)

Aby toho nemal herec a producent v jednom málo, ochorelo aj ďalších 14 členov štábu. "Väčšina z nich sú Tomovi blízki asistenti. Celý výrobný štáb, čo je asi 60 ľudí, sa musí teraz na 14 dní izolovať," tvrdí zdroj. Ostáva iba veriť, že táto nevyžiadaná prestávka v pilnej práci desiatok ľudí neohrozí blížiacu sa premiéru a už tobôž nie ich zdravie. Avšak ako prezradil v minulosti zdroj z nakrúcania, atmosféra na pľaci je všetko, len nie príjemná. "Nepriateľské pracovné prostredie je nepriateľské pracovné prostredie. Takto sa nesprávate k zamestnancom, aj keď sa mýlia,“  prezradil nemenovaný člen štábu ešte pred niekoľkými mesiacmi . Azda si aj Tom vďaka tejto neblahej skúsenosti uvedomí, že nik nie je bezchybný a jeho štáb si možno nezaslúžil taký prísny trest za niečo, čo v skutočnosti nikoho neohrozilo. 

Súvisiace články

Najčítanejšie