Skoro jasno
20°
Bratislava
Konštantín
19.9.2024
Krausov syn David prekvapil! Svadba pre TOTO nebude, priznal otec trojmesačnej dcérky!
Zdielať na

Krausov syn David prekvapil! Svadba pre TOTO nebude, priznal otec trojmesačnej dcérky!

Archívna reportáž

Obľúbený český moderátor Jan Kraus je štvornásobným otcom samých chlapcov. Lepšie povedané, už dávno mužov, keďže najmladší z nich má už 22 rokov, najstarší raz toľko. K vnučkám práve od 45-ročného Mareka a k vnúčatám od 38-ročného herca Adama pribudla aktuálne ďalšia dievčinka, o ktorú sa postaral azda najznámejší z Krausových synov, hudobník David.

Konečne sa svojho vytúženého prvého potomka dočkal aj David Kraus (41). Začiatkom marca sa mu narodila  dcérka Ester. Roky letia a v jeho veku už majú podaktorí jeho kamaráti aj odrastené deti. Mrzelo ho, že aj jeho mladší brat má syna, len jemu sa nedarilo. Nedarilo sa mu nájsť si stabilnú partnerku. Po jeho búrlivom v médiách prepieranom rozchode s tenistkou Bárou Strýcovou (35) už bol zrejme tak trochu skeptický. Aj preto radšej, aby sa nič nepokazilo, ďalšiu svoju známosť pred verejnosťou utajil. Dokonca až tak, že len jeho najbližší vedeli, že sa stane otcom.

Utajená partnerka speváka sa volá Sarah Opravilová (21) a pohybuje sa v modelingu. Spolu s Davidom žijú už nejakú dobu v Mníšku pod Brdy neďaleko Prahy. Nebolo preto až tak zložité ich vzťah, jej tehotenstvo a následný pôrod tajiť až do poslednej chvíle. "Samozrejme to ako prvá vedela rodina, priatelia a susedia. A keby mi nezačali chodiť gratulácie k pôrodu, tak by som s tým asi von nešiel. Takto sme si v pokoji užili príchod dcéry na svet, ktorý bol pre mňa emotívny v tom, že som hneď po jej narodení musel pracovne odísť a vo vlaku som každú chvíľu plakal, pretože mi došlo, že som otec. A asi najviac zážitok zatiaľ pre mňa je, keď som narodenie dcéry oznamoval rodičom a ďalším príbuzným," zveril sa Blesku.cz šťastný novopečený otecko.

Pozrite sa, ako vzniká šou s hneď tromu Krausovcami:

​Citlivá umelecká duša Davida sa zrejme ani po troch mesiacoch nedokáže celkom upokojiť z pre neho tak významnej udalosti, ako je narodenie jeho prvého potomka. "Vždy ma mrzelo, že brat je o tri roky mladší, ale je už niekoľkonásobným otcom. Ale teraz ho doženiem. Vnúčatá si užívajú aj rodičia," priznal sa. Hrdý otecko sa chcel dcérkou popýšiť aspoň v kruhu najbližšej rodiny, a tak sa spolu s partnerkou a ich potomkom vybrali na návštevy jednotlivých rodinných členov. "Bolo to super, ale zložité, pretože predsa len sme mali strach, aby sme trebárs nejakú babičku nenakazili, aj keď sme testy mali. A práve preto nebude svadba. Nechcem mať svadbu v rúškach a s pár ľuďmi," prehlásil, čím naznačil, že svadbu majú v pláne.

Instagram/DK

​O svadbe má mladý Kraus jasné predstavy. "Chcem poriadnu moravskú svadbu, ktorá bude trvať niekoľko dní a všetci si ju poriadne užijú, Takže sa možno ešte skôr rozmnožíme, kým sa vezmeme," prehlásil spevák s predstavou, aby na tento významný deň všetci dlho s spomínali. "Náš vzťah je založený na láske a veľmi si to užívame. Strašne sa mi po malej cnie, keď musím ísť pracovne mimo domov. Každým dňom sa mení a ja pri tom chcem byť," vyznáva sa zo svojich citov k jeho dvom veľkým láskam. Jeho dcérka však už má aj nápadníka. O slovo sa prihlásil Libor Bouček so synom, ktorý sa narodil vo februári a Krausa staršieho tým v jeho talkshow veľmi pobavil.

Súvisiace články

Najčítanejšie