Polojasno
11°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Tajomstvo odhalené! Seriálová Monika a Chandler sú v skutočnosti rodina, dokonca aj s TOUTO speváčkou!
Zdielať na

Tajomstvo odhalené! Seriálová Monika a Chandler sú v skutočnosti rodina, dokonca aj s TOUTO speváčkou!

Archívna reportáž

Vďaka internetu, vedeckému pokroku a v neposlednom rade nekonečnej zvedavosti ľudí sa v posledných desaťročiach objavilo mnoho prípadov, keď adoptované deti vyhľadali na základe informácií z matrík a testov DNA svojich biologických rodičov, či počas vojny a iných katastrof stratení rodinní príslušníci k sebe vďaka internetu našli opäť cestu. Nedávno sa istá webová stránka o genealógii, zaoberajúca sa zbieraním informácií o ľuďoch, menách a ich rodinných väzbách rozhodla posvietiť si aj na hviezdy zo šoubiznisu, konkrétne hľadala a aj našla spojenie dvoch hviezd seriálu Priatelia a známej americkej speváčky.

Ako priniesol denník The Sun, podľa webovej stránky MyHeritage sú herci Courteney Cox (56) a jej kolega Matthew Perry (51) v skutočnosti vzdialená rodina. Seriálová Monica a jej frajer Chandler, ktorí si v priateľoch dokonca zahrali pár a neskôr aj manželov, sú vraj sesternica a bratranec a obaja sú vraj v príbuzenstve aj s ďalšou megahviezdou, speváčkou Lady Gaga.

Známa genealogická webová stránka MyHeritage, na ktorej má profil až 50 miliónov ľudí z celého sveta odhalila, že hviezdy seriálu Priatelia sú bratranec a sesternica z 11. kolena, pričom majú spoločných príbuzných v osobách istého Williama Osberna Haskella III a Ellen Haskellovú. Podľa zistených infrmácii sa táto dvojica zosobášila v Anglicku iba krátko predtým, ako Ellen v roku 1635 emigrovala do USA so svojimi dvoma synmi Rogerom a Williamom. 

Herci si v špeciálnom vydaní Priateľov zopakovali niektoré staré repliky, napríklad aj tú, kde Pheobe odhalila, že Monica a Chandler nie sú iba priateľmi:

Pátrači zo spomínanej stránky zistili, že William je predkom Matthewa a Roger je predkom Courteney. "Keď pátrate až toľko generácií dozadu, šanca, že sú niektorí ľudia nejako prepojení je oveľa vyššia," uviedol vedúci výskumu spoločnosti MyHeritage, Roi Mandel. Na základe pátrania tiež zistili, že sú obaja príbuzensky prepojení aj so speváčkou Lady Gaga, ktorá sa v nedávno odpremiérovanm špeciále Priateľov taktiež objavila a zaspievala si s Lisou Kudrow alias Phoebe jej slávnu pieseň o smradľavej mačke. Okrem slávnej speváčky sa mohli diváci tešiť aj na mnohé známe tváre z celého spektra šoubiznisu, či už zhliadnuť modelky Cindy Crawford alebo Caru Delevigne, speváka Justina Biebera, futbalistu Davida Beckhama, herečku Reese Witherspoon a mnohých iných. Avšak tí, ktorí očakávali, že uvidia v seriál v podobe, v akej si ho pamätali od roku 1994, mohli ostať mierne sklamaní.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Friends (@friends)

Mnohí fanúšikovia kultového seriálu počítali dni do premiéry špeciálu Friends: Reunion, aby mohli vidieť jeho hviezdy po 16 rokoch opäť pokope. Diváci sa mohli zabaviť na typických žartíkoch dvojice Matta LeBlanca (53), ktorý hral Joeyho a Matthewa Perryho (51), do ktorých sa však zub času poriadne zahryzol.

​Fanúšikovia nenaplnenej lásky Rossa a Rachel, ktorých si zahrali dnes už 54-ročný David Schwimmer a 52-ročná Jennifer Aniston, sa mohli dozvedieť niečo viac o ich skutočnom romániku mimo pľac. Hercov v tomto, dalo by sa povedať dokumente o seriáli, spovedal James Corden, obľúbený britský komik žijúci v USA, ktorého preslávila najmä jeho pojazdná šou Carpool Karaoke. Nedávno spovedal v špeciálnom vydaní jeho šou v červenom doubledeckri aj britského princa Harryho a ten, kto pozná jeho štýl humoru vie, že o zábavu bolo postarané.

Súvisiace články

Najčítanejšie