Oblačno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Vincze ukázal Adelu s jeho mamou! Delí ich len 10 rokov!
Zdielať na

Vincze ukázal Adelu s jeho mamou! Delí ich len 10 rokov!

Archívna reportáž

Viktor Vincze a Adela Banášová vytvorili pár, ktorý by azda nikto netipoval. Bližšie sa spoznali na svadbe Mateja "Sajfu" Cifru a Veroniky Ostrihoňovej, pričom obaja boli v tom čase bez partnera. Ako sa neskôr Vincze priznal, už predtým mal Adelu v oku, no až toto bola skutočne dobrá príležitosť. Pretancovali a prerozprávali spolu celú svadbu a tento rok oslavujú už 5 spoločných rokov.

Najmä Viktor Vincze, ambiciózny moderátor, si spočiatku musel vypočuť neveľmi lichotivé poznámky na svoju adresu. Vraj chcel po Adelinom chrbte len šplhať vyššie, prípadne ešte horšie - že je zlatokop. Už piaty rok ale dokazuje, že nič z toho nebola pravda a s manželkou ho spája skutočne dokonalá harmónia a láska. Spočiatku pritom dokonca ani jeho rodičia neboli tak úplne nadšení.

Vekový rozdiel 10 rokov medzi ženou a mužom nie je nič neobvyklé, dokonca je to pomerne časté a ženy si práve tak akurát starších partnerov pochvaľujú. No v opačnom garde, teda mladší muž, je to už menej obvyklý jav. Keď sa dali dokopy Viktor a Adela, on mal 25 rokov, ona už takmer 36.

Viktor znamenal v Adelinom živote poriadnu zmenu:

​To môže byť pre rodičov azda každého mladíka tak trochu šok. A keď privedie hviezdu prvej kategórii, ani nehovoriac. "Bol to určite šok. Samozrejme všetky tie vonkajšie vplyvy a možno aj predsudky ohľadom veku a aj fakt, že je to známa osobnosť, zohrali určitú rolu. Viki je sám výrazná osobnosť a netušili sme, čo s ním urobí logické porovnávanie s Adelkou. Ale rýchlo sme pochopili, že oni si žijú svoje mimo týchto spoločenských zaradení," vyjadrila sa už pred pár rokmi pre Šarm Renáta Vinczeová, moderátorova mama.

Instagram/VV

​Vtipné pritom je, že kým Viktora a Adelu delí desať rokov, presne rovnaký rozdiel je medzi moderátorkou a jej svokrou, ktorá má 50 rokov. Všetky rozpačité pocity Renáty Vinczeovej sú po piatich rokoch už dávno preč, Adela si dokáže získať srdce azda každého. Viktor sa aktuálne pochválil fotkou z kuchyne, kde stoja svokra s nevestou bok po boku a zjavne im to ladí. Pôsobia skutočne ako rovesníčky a Vinczemu sa to zjavne náramne pozdáva. Napokon, niet nad dobrý vzťah so svokrovcami z každej strany.

Súvisiace články

Najčítanejšie