Skoro jasno
10°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Vondráčkovej bývalý vyrazil s rodinkou karavanom na dovolenku! Ale fakt vzali TOTO so sebou?!
Zdielať na

Vondráčkovej bývalý vyrazil s rodinkou karavanom na dovolenku! Ale fakt vzali TOTO so sebou?!

Archívna reportáž

Mladý, športovo orientovaný pár, ktorý tvorí hokejista Tomáš Plekanec (38) a tenistka Lucie Šafářová (34), spája okrem profesie aj ich vášeň pre cestovanie. Len nedávno prileteli z malebnej Madeiry a už aj sa vybrali na ďalšiu cestu naprieč Európou. Tentokrát si ale zvolili ako dopravný prostriedok karavan. Tam sa rodičom malej Leontýnky zmestí snáď všetko, čo potrebujú aj na športové vyžitie. Bez toho si totiž obaja nevedia predstaviť snáď ani jeden deň.

Ako prezradila fanúšikom na sociálnej sieti sympatická tenistka Lucie Šafářová, napriek jej záľube v športe ju samotnú veľmi prekvapilo množstvo športového náčinia, ktoré dokázal jej partner naložiť do priestranného karavanu. Prezradila aj tipy, aké spoločné rituály s Tomášom zvyknú robiť, aby ich cvičenie ani po čase neprestalo baviť.

Poriadne naložený karavan, kde nechýbajú ani bicykle, riadi najmä Tomáš Plekanec a mal by rodinku zaviezť smerom na juh. Okrem neho a Lucie nechýba ani malá Leontýnka, ich 18-mesačná dcérka. Na Instagram nezabúda písať Lucie, ako cesta prebieha. Ona je, na rozdiel od introvertného partnera, tá, ktorá sa rada zveruje so súkromím svojim priaznivcom. "Prvá zástavka Mondsee, Rakúsko," prezradila prvý cieľ ich cesty. Než sa dopravia k vyhľadávanému cieľu dovolenkárov pri najväčšom talianskom jazere Lago di Garda, dobre padne odpočinok pri tomto krásnom rakúskom jazere neďaleko Salzburgu. 

Toto o sebe párik prezradil prednedávnom v televíznej šou:

​Pre športovo založenú rodinku sa ale nič nevyrovná tomu, čo im ponúka severotalianske Lago di Garda. Tam je pre športovcov naozajstný raj. Okolité vysoké hory dávajú príležitosť na ich zdolanie horolezcom či turistom, číra a  pomerne teplá voda jazera láka na rôzne druh vodných športov, a v okolí je aj množstvo rôzne náročných cyklotrás s nádhernými výhľadmi. Bicykle teda iste nevozia zavesené na karavane zbytočne. Ale prečo vezú so sebou aj činky, nevie pochopiť ani Lucie. "Je to normálne mať so sebou činky v karavane? Ako 25 kg, 10 kg a tak... Žiadne jednoručky," zverila sa na sociálnej sieti bývalá úspešná tenistka. 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Lucie Safarova (@lucie.safarova)

Ale na posilňovanie je Lucie zvyknutá aj doma. Každodenne cvičí spolu s jej vyšportovaným partnerom v domácej telocvični. Obaja sa tak udržiavajú v dobrej forme a vidieť to aj na ich postavách. "Je to každodenná drina, ale ja to milujem.“  priznala sa nedávno. Dokonca majú vraj s Tomášom aj spoločné cvičebné rituály, aby ich každodenná aktivita neprestala baviť. Navzájom sa občas provokujú, kto viac vydrží. Na čerstvom vzduchu pri talianskom jazere to ale prospeje ich zdraviu oveľa viac a navyše to iste v tak krásnom prostredí bude aj radostnejšie. Leontýnku budú taktiež iste do športových aktivít primerane jej veku zapájať. Ale azda ju potešia aj návštevou jedného z najväčších zábavných parkov vo svete, Gardaland, s obrovským množstvom atrakcií pre deti aj dospelých.   

Súvisiace články

Najčítanejšie