Jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Svadba Lely a Vémolu sa blíži! Nastávajúca nevesta prezradila termín aj detaily z príprav!
Zdielať na

Svadba Lely a Vémolu sa blíži! Nastávajúca nevesta prezradila termín aj detaily z príprav!

Archívne video

Niekoľkoročný vzťah prerušený krátkym odlúčením pre neveru sa chystajú Karlos Vémola (35) a Lela Ceterová (31) už onedlho spečatiť sobášom. Bude sa konať koncom júla, a tak už teraz prebiehajú horúčkovité prípravy na tento veľký deň. Pre budúcu nevestu sú prípravy o to náročnejšie, že čaká bábätko. Svadbu chcú mať excentrickí snúbenci čo najhonosnejšiu, aby ako oni, tak ani nikto z hostí na ňu nikdy nezabudli.

Zápasník MMA, Karel Vémola, a playmate Lela Ceterová majú už všetko, čo sa týka svadby, dobre premyslené. Najmä Lela sa veľmi angažuje, čo je asi obvykle v prípade nastávajúcich neviest aj prirodzené. Bude to pre ňu, ako aj pre Karlosa prvá svadba, a preto im na nej veľmi záleží, prezradila pre Super.cz. "Myslím, že to bude krásna svadba, nezabudnuteľný zážitok nielen pre nás, ale aj pre hostí. Máme pre nich veľké prekvapenie. Chceme, aby na našu svadbu nikto nezabudol. Veľmi sa tešíme na reakcie," s potešením konštatovala Lela. Organizačne to spolu s Karlosom dobre zvládajú, iste si prizvali k organizácii svojho veľkého dňa aj tých najlepších odborníkov, aby všetko klaplo tak, ako si to predstavujú.

Ešte koncom minulého leta pritom ich vzťah prechádzal krízou kvôli údajným neverám zápasníka MMA, Lela sa rozhodla dokonca od neverníka odísť nielen z pražského domu, ale až naspäť na rodné Slovensko. On ale ukázal srdce bojovníka a za svoju lásku sa rozhodol zabojovať. Nakoniec sa mu podarilo ju získať späť, a ako symbol toho, že to s ňou myslí vážne, ju stihol ešte pred Vianocami požiadať o ruku, s čím súhlasila. "Naplánovali sme to hneď po zásnubách, povedali sme si hneď termín, dátum našej svadby je 28. júl, bude v deň nášho zoznámenia. Všetko pre nás musí mať nejaký význam," hovorí Lela, čo bolo jasné hneď od začiatku, keď sa rozhodli pre tak dôležitý krok v ich živote.

Krátko po rozchode prezradil Vémola vo svojej šou toto:

Obaja snúbenci sú nostalgicky naladení, a preto im veľmi záleží, aby ako termín svadby, tak aj miesto boli zviazané niečim, čo im symbolicky pripomína ich začiatky. Nielen vo vybraný termín, ale dokonca aj na rovnakom mieste si dali pred rokmi prvé rande. "Máme všetko pripravené, máme miesto, svadobné šaty sa mi už šijú, na to salón potreboval dva mesiace, svadobná agentúra všetko chystá. Všetko riešime v predstihu," prezradila šťastím žiariaca budúca nevesta. Jediné, čo ešte stále budúci manželia nevedia, je, koľko pozvánok na svadbu budú rozosielať. Zatiaľ stále platia opatrenia na obmedzený počet návštevníkov v uzatvorených priestoroch pre covid. "To budeme doriešovať, zatiaľ sa nestresujeme, uvidí sa, ako to bude," dodala inak spokojná Lela.

Ako väčšina žien, aj ona sa zrejme najviac teší, aké krásne bude mať svadobné šaty. Na ich výbere sa podieľala v plnej miere od materiálu až po strih a doplnky, všetko len to najlepšie a najluxusnejšie, aby zažiarila vo svoj veľký deň v plnej kráse. "Salón, ktorý mi šije šaty, vie, že som tehotná, na konci sa ešte budú dolaďovať. Budú to šaty, čo ešte nikto nikdy nemal. Bude to wow," nadšene vysvetľovala Lela ako to bude s jej svadobnou róbou. Farbu volila ako je v našich končinách zvykom bielu. "To k neveste patrí," myslí si. Hádam už nič nestojí šťastným snúbencom a rodičom rozkošnej dcérky Lili v ich plánoch na spečatenie svojho vzťahu. O pár mesiacom by mali navyše privítať na svete ich druhého spoločného potomka a na tento rok iste nikdy nezabudnú.

Súvisiace články

Najčítanejšie