Zatiahnuté
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Monika Beňová úprimne: TAKTO reagoval jej 32-ročný syn na oznámenie, že bude mať sestru!
Zdielať na

Monika Beňová úprimne: TAKTO reagoval jej 32-ročný syn na oznámenie, že bude mať sestru!

Od 1. novembra minulého roka je europoslankyňa a dlhoročná politička Monika Beňová dvojnásobnou mamou. Na tom by nebolo azda nič také zaujímavé, ak by nebola zároveň zrejme aj rekordérkou, čo sa týka vekového rozdielu jej detí. Jej syn by totiž s prehľadom mohol byť už niekoľko rokov otcom vnúčat Beňovej, nieže bratom maličkého bábätka.

Syna Martina má Monika Beňová z prvého manželstva a dá sa povedať, že jeho príbeh je úplne opačný, ako príbeh malej Leušky. Martin sa totiž narodil, keď mala Beňová sotva dvadsať rokov, navyše výrazne predčasne a tak strávil dlhé týždne v nemocnici v inkubátore. Preletela kopa rokov, europoslankyňa preskočila päťdesiatku, medzitým sa už druhýkrát rozviedla, zaľúbila sa do jej o 16 rokov mladšieho poslaneckého asistenta v Bruseli a zatúžila po ďalšom dieťati. A podarilo sa.

Otehotnieť po päťdesiatke je skutočne nevídané, ale zjavne, keď sa chce, všetko sa dá - najmä, keď je žena v takej skvelej kondícii ako Monika Beňová. A hoci sa posledné týždne tehotenstva trochu trápila, napokon prišla dcérka o niečo skôr na svet, ale úplne zdravá a s peknou váhou.

Vek nehrá v prípade Beňovej rolu, či dokonca možno je aj pozitívny ukazovateľ - vie sa už naplno oddať radosti z materstva bez pridružených bežných starostí:

​No kým sa to stalo, čakalo Beňovú oznámenie veľkej noviny nielen svetu, ale najmä jej 32-ročnému synovi. No dala si poriadne načas. "Ja som to pomerne dlho odkladala, pretože som, pochopiteľne, v mojom veku čakala na výsledky genetických testov, až keď sme si boli istí, že všetko je v poriadku a už sme vedeli, že je to dievča, vtedy som mu to povedala," zaspomínala si Beňová na obdobie pred niečo vyše rokom.

Beňová svojho syna miluje rovnako, ako jeho malú sestričku a rada sa ním chváli:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Monika Beňová (@monicabenova)

Reakcia jej syna bola najprv pochopiteľná, až po chvíľke mu doplo. "Chvíľu bol zarazený, ale potom ma objal a povedal, že je to super a že ju bude rozmaznávať najviac na svete," opísala krásne chvíle dvojnásobná mama. "Pre neho je to fakt malá sestra, chodí sem za ňou v podstate každý deň. Prebaľovať ešte neprebaľoval, ale vie ju nakŕmiť, ponosiť na rukách," rozplýva sa Beňová nadšením zo svojho syna a jeho lásky k sestričke. Skutočne sa zdá, že nad týmto rodinným šťastím nie je ani nmráčik.

Súvisiace články

Najčítanejšie