Zatiahnuté
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Bábo je na svete! Herečka Patrícia Pagáčová prezradila aj jeho meno so silným významom!
Zdielať na

Bábo je na svete! Herečka Patrícia Pagáčová prezradila aj jeho meno so silným významom!

Zdroj: Instagram/PP

Česká herečka a porotkyňa speváckej súťaže, sympatická Patricie Pagáčová, za slobodna Solaříková, sa stala mamou. Po dvoch rokoch manželstva prišlo na svet bábo celkom neplánovane, no svojim rodičom prinieslo do života kopu lásky už počas toho, ako bol v brušku.

Sympatická herečka Patrície Pagáčová (32) a jej manžel Tibor (30) do seba síce boli zamilovaní až po uši, no stále necítili potrebu zakladať si rodinku. Milovníci prírody, športu a cestovania sa nad potomkom priveľmi nezamýšľali a chceli si ešte nejaký piatok užívať život vo dvojici. No zrazu Patrície zistila, že niečo je inak a tehotenský test to potvrdil.

"Bábätko sme neplánovali, takže sme ostali obaja prekvapení a trošku zaskočení. Ale myslím si, že je ideálny čas. Sme radi, že sa to stalo náhodou, pretože sami by sme to lepšie nenáplanovali," prezradila po oznámení tehotenstva pre portál Super.cz.

Toto o sebe prezradila Patricie prednedávnom v televíznej šou:

Prešlo deväť mesiacov a bábätko je na svete. "Presne to svet potreboval! Ďalšiu Pagáčovú," oznámila Patrície v nedeľu na Instagrame aj s fotkou z pôrodnice s humorom jej vlastným. Dcérka dostala podľa hashtagu pripojenému k fotku meno Bibiana. To pochádza z latinského mena Vivianus, čo znamená živý, plný života - presne taká je aj celá rodinka Pagáčovcov. Patrície sa ešte týždeň pred pôrodom fotila na fitlopte, počas celého tehotenstva pokračovala aj v cvičení svojej obľúbenej jogy. 

Široký úsmev na tvári novopečenej mamičky svedčí o tom, že všetko prebehlo bez komplikácií a obe sú v poriadku. Pod správou o narodení dievčatka pribudla kopa gratulácií, aj od známych tvárí, na čele s kolegyňou z poroty, Monikou Bagárovou, ktorej dcérka práve oslavuje prvé narodeniny, v budúcnosti tak bude môcť Rumia "žúrovať" s Bibianou. Ku gratulantom sa pripojila aj Dara Rolins, Marta Jandová, Vendula Pizingerová či Maroš Kramár. 

Súvisiace články

Najčítanejšie