Polojasno
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Jojkárka Soňa Skoncová v slzách! Priznala TAKÉTO trápenie so synčekom!
Zdielať na

Jojkárka Soňa Skoncová v slzách! Priznala TAKÉTO trápenie so synčekom!

Archívna reportáž

Krásna jojkárska moderátorka, modelka, podnikateľka a už dva a pol mesiaca aj mama, Soňa Skoncová, prežíva najkrajšie obdobie v živote. Teda aspoň väčšinou to tak je, no o absolútnej idylke sa hovoriť nedá. Soňa pred svojimi fanúšikmi nič netají a tak priznala aj slzy a trápenie s jej pokladom.

Pre 34-ročnú Soňu Skoncovú bude 10. marec 2021 navždy asi najkrajším dňom jej života. Práve vtedy sa totiž stala po prvýkrát mamou a v jej živote sú už dvaja milovaní Robovia. S tým starším tvorí pár už neuveriteľných 19 rokov a hoci plánovali svadbu už minulý rok, covid to zariadil inak a skôr prišiel na svet synček, malý Robko. 

Soňa je veľmi zdieľna so svojimi fanúšikmi na Instagrame a delí sa s nimi o mnohé témy aj zo súkromia. Inak to nie je ani po narodení synčeka a nevyhýba sa ani menej príjemným témam spojeným s materstvom - jednoducho žiadna hra na dokonalosť, Soňa priznáva život mamy taký, aký je.

Soňa je nekonečne šťastná a milujúca mama:

​Najnovšie prekvapila fotkou so slzami v očiach a je to pocit, ktorý pozná asi každá mama - bezmocnosť, keď nevie pomôcť plačúcemu bábätku. "Robko plače každý večer v tú istú hodinu, približne o 19:00. Prvé dni som si myslela, že sú to koliky (každý za tým vidí koliky). Dokonca mal nasadenú liečbu, ktorá nič nezmenila. Moja intuícia mi však našepkávala, že to s bolesťami bruška nesúvisí. Synčeka som naďalej pozorovala a pátrala som po tom, čo môže byť za večernou nespokojnosťou. Dozvedela som sa o Witching Hour po slovensky čarovná hodinka," opisuje svoje zistenie moderátorka a zároveň pridala aj vysvetlenie, o čo ide. "Môže za tým byť vývin nervovej sústavy, preúnava, veľa vnemov počas dňa a jednoducho potrebuje cítiť rodiča," napísala Soňa o nevysvetliteľnom plači bábätiek, ktoré majú inak uspokojené všetky potreby.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa SONA SKONCOVA (@sonaskoncova)

V prípade malého Robka Reisa pomáhajú najviac mamine prsia, teda dojčenie, ktoré Soňa označila za zázrak, alebo nosenie v nosiči - v oboch prípadoch teda absolútna blízkosť mamy. "Nech už je za tým čokoľvek, snažím sa uvedomovať si, že je to len obdobie a raz mi bude za tým malým Robkom smutno. A prečo o tom píšem? Pocit spolupatričnosti je hlavným motívom ľudského správania. Takže milé moje, chcem, aby ste vedeli, že sme v tom spolu, keď vaše dieťatko plače. Je úplne jedno, či je to Witching Hour, kolika či iné trápenie. Pocit spolupatričnosti vzniká len vtedy, keď svetu predkladáme svoje pravé ja, teda nedokonalé ja. Jednoducho, keď sme samy sebou a spoločnosť nás prijíma také, aké sme," dodala Soňa nečakané vyvrcholenie príbehu, ktoré dokazuje jej zrelosť, ako ženy a matky. Za úprimnosť si vyslúžila nielen kopec srdiečok, ale aj krásne komentáre plné spolupratričnosti, napríklad aj od Moniky Beňovej, ktorá to mala s Leou podobné. Snáď Soňa dodá svojou skúsenosťou silu a poznanie aj iným mamičkám, ktoré sa trápia s podobnými problémami. 

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie