Zatiahnuté
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Tormovej neuveriteľný príbeh s nečakaným koncom! TOTO pre ňu spravili mníšky!
Zdielať na

Tormovej neuveriteľný príbeh s nečakaným koncom! TOTO pre ňu spravili mníšky!

Archívna reportáž

Herečka, spisovateľka, podnikateľka a trojnásobná mama Kristína Tormová (38) je na slovenskej šoubizovej scéne rozhodne neprehliadnuteľná. Akurát, že tak trochu inak, ako väčšina ostatných celebrít. Jej statusy sú vtipné, úprimné a obvykle nesú aj silný odkaz. Navyše, funguje bez filtrov a falošného skresľovania reality a možno práve preto sa jej dejú veci, ktoré v bežnej realite až také bežné a reálne nie sú.

Hoci je dcérou známeho otca, Kristína Tormová si vybudovala meno a kariéru snáď ešte zvučnejšie, minimálne čo sa týka mladej generácie. Pre mnohých je priam ikonou a vzorom, našťastie, Kristína v tomto prípade nasmerováva chvályhodne. Akoby sa jej azda chcel občas "vesmír" odmeniť, stávajú sa jej aj pomerne neobvyklé, no o to radostnejšie udalosti.

Aktuálne sa pochválila príbehom, ktorý znie skutočne viac ako príbeh z knihy, ako zo skutočného života. Kristína, ako známa milovníčka "vintage", si v bazári vyhliadla dve kreslá a stolík staršieho dátumu, dnes veľmi vyhľadávané. Nastal ale problém s prevozom - nábytok sa totiž nachádzal v kláštore Mariánskych sestier v obci Drienovec neďaleko Moldavy nad Bodvou.

Kristína zažiarila na JOJke v seriáli Som mama, podľa jej úspešných kníh:

​Kristína žijúca v Bratislave ale nevedela ani za svet zohnať niekoho, kto by jej kresielka so stolíkom doviezol. "Napriek tomu, že Mariánske sestry písali, že sa modlia, aby som niekoho našla. Nič... Tak som to už chcela zrušiť... Mariánske sestry to však celé vybavili, vymailovali, dohodli a telefonovali a písali. Asi dva týždne vybavovačiek... a máme kresielka a stôl," opísala snahu rehoľníčiek. No nielen to - sestry pribalili pre Kristínine deti aj rozprávkovú knihu, sväté obrázky a láskavý odkaz. Až vďaka kuriérovi totiž zistili, že nábytok posielajú známej osobnosti, ony totiž televízor nemajú. 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa kristina tormova (@kristina.tormova)

"Odvtedy si s Mariánskymi sestrami občas napíšeme. Len tak. Pýtala som sa ich, čo celé dni robia. Že sa modlia a pracujú v záhrade. A že môžeme prísť na návštevu," opisuje Kristína zistenia zo života svojich nových priateliek. Zatiaľ si toto spojenie vychutnáva prostredníctvom posedenia v ich kreslách a zvažuje návštevu, i keď s obavami "či by spoločenstvo nezaniklo od toľkého hluku". Sestry jej odkázali, že sa za ňu a jej rodinu modlia. "A ja som im veľmi pekne poďakovala, lebo to si veľmi vážim. Povedala som im, že ja som nepraktizujúca, že mám svojho Boha, ale že sa tiež často modlím: tak, že ďakujem. Povedali, že to je dobre a že je to tak krásne," dojala nájdením spojenia a pochopenie herečka. Aj podľa komentárov svojím príbehom s pekným koncom dojala mnohých sledovateľov, nepochybne bez ohľadu na vieru a presvedčenie.

Súvisiace články

Najčítanejšie