Jasno
14°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
Čerstvo vydatá Lucie Matušová (18) zúri na vyjadrenia slovenského speváka: Vyzerám ako ku*va!
Zdielať na

Čerstvo vydatá Lucie Matušová (18) zúri na vyjadrenia slovenského speváka: Vyzerám ako ku*va!

Zdroj: Instagram/LM

Napriek tomu, že mladučká Lucie Palkaninová, dnes už Matušová, iba nedávno prežila vytúžený deň a stala sa manželkou českého muzikálového speváka Bohuša Matuša, cíti poriadny hnev. A to rovno na jedného zo svadobných hostí, kamaráta a kolegu jej manžela, ktorý si nedávno pustil ústa na špacír a povedal na jej adresu niečo celkom nevhodné.

Lucie Matušová (18) je manželkou známeho českého speváka iba pár dní a už sa našiel niekto, kto jej zmrazil úsmev na tvári. Slovenský muzikálový spevák Marián Vojtko (48) sa totiž o kolegovej čerstvej manželke vyjadril, že v minulosti prejavila záujem a o neho, avšak on ju odmietol. To Lucinku, aku ju nežne jej manžel Bohuš Matuš (47) volá, vytočilo do nepríčetna a denníku Expres.cz na Banskobystričana poriadne naložila.

Keďže svadba tejto mediálne známej dvojice sa konala v detskom zábavnom parku aj za účasti médií, zvedaví novinári neváhali a pýtali sa na novomanželov aj zúčastnených hostí. Nuž a jeden z nich, nevedno či v nadnesenej nálade, alebo len tak zo "špásu" povedal niečo vskutku nevhodné. Slovenský spevák Marián Vojtko tvrdil, že mladú Lucinku spoznal ešte ako jeho fanúšičku a tá mala vraj na neho zálusk, on ju však odmietol. "Nevyšlo nám to, ja som nemal záujem, prebral mi ju Bohuš, ale ja im to prajem, Vtedy mala tak 14 rokov a bola celkom vyspelá. Ten, kto ju nepoznal, ani koľko má rokov, by si mohol myslieť, že je staršia," prezradil vtedy redaktorovi Expresu Vojtko, ktorý dodal, že si s ním Lucinka rada a dlho po koncerte objímala. Ktovie, či v tej chvíli tušil, že pichol do osieho hniezda a mladá dáma a novomanželka si špiniť povesť len tak nenechá.

Marián Vojtko sa usadil v susednom Česku, osvojil si český jazyk a teší sa popularite na hudobnej i divadelnej scéne. Pozrite si videoklip k jeho piesni s názvom Vrásky:

"Nikdy som nebola fanúšička Mariána Vojtka, na jeho vystúpenia som chodievala kvôli kamarátke, ktorá do neho bola zaľúbená. Dá sa povedať, že sme ho na svadbu pozvali kvôli nej, inak by medzi svadobnými hosťami ani nebol," povedala ostro Lucie, ktorá si spolu s manželom kvôli ich takmer 30-ročnému vekovému rozdielu užila svoje. Dokonca ho neprajníci označili za pedofila, keďže si s ňou začal v čase, keď bola ešte pod zákonom. A tak nečudo, že si svoju povesť bráni ako levica. "On tvrdí, že som ho dlho objímala, ale bolo to presne naopak. Vždy sa vyfotil s mojou kamarátkou a potom sa začal sápať po mne a žiadať, aby som sa s ním odfotila. Vždy sa sápal po každej. Štve ma to, pretože takto vyzerám ako ku*va!" nedáva si servítku pred ústa mladá žena a mama 5-mesačnej Natálky. 

Mladučká, iba 18-ročná nevesta sa na slová Bohušovho kolegu veľmi nehnevala, zdá sa, že Marián Vojtko nadobro stratil jednu zo svojich fanúšičiek:

Mala po Vojtkovych vyjadreniach speváka kontaktovať aj cez esmesku, avšak on jej naliehanie ignoroval. "Na moju správu vôbec nereagoval," dodala znechutená Lucinka, ktorá dnes ľutuje, že ho vôbec na svadbu pozývala. Na fotografiách zo svadby pritom všetci spoločne veselo pózovali prítomným fotografom. Avšak zdá sa, že táto kauza bude mať ešte dohru, keďže Bohuš Matuš a Marián Vojtko spolu hrajú v pražskom divadle Broadway či v divadle GoJa Music Hall. Je však celkom možné, že si nezhody vyriešia v súkromí, keďže by to začínajúcu divadelnú sezónu u susedov mohlo nepekne poznačiť.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie