Jasno
19°
Bratislava
Tehotná Lela poriadne trpí! Číslo na váhe jej stále KLESÁ!
Zdielať na

Tehotná Lela poriadne trpí! Číslo na váhe jej stále KLESÁ!

Archívna reportáž

Rodičia malej, 1,5-ročnej dcérky Lili, Lela Ceterová (31) a Karlos Vémola (35), sú v radostnom očakávaní ďalšieho potomka. Prezradil to prednedávnom sám Terminátor, ako zápasníka MMA prezývajú, pri nakrúcaní programu Karlos Show. Lele tak nezostalo nič iné, ako túto novinku potvrdiť a urobila tak, ako inak, prostredníctvom sociálnej siete. Jej príspevok behom krátkej chvíľky zaplavili gratulácie od priaznivcov a médiá sa obrátili na budúcu viacnásobnú mamu s ďalšími otázkami. Ako teraz prezradila, nie je to vôbec také ružové.

Slovenská sexbomba a budúca dvojnásobná mamička Lela Ceterová pre portál Super.cz prezradila, v ktorom mesiaci tehotenstva sa momentálne nachádza a tiež to, že ručička na váhe prekvapivo stále klesá. Ako však sama prezradila, od začiatku sa pasuje s tehotenskou nevoľnosťou a tiež s veľkými bolesťami chrbtice. Avšak ani to jej nekazí radosť z očakávania druhého potomka, ktorého už o niekoľko mesiacov privedie na svet.  

​Bývala playmate Lela sa v úlohe mamy našla, a napriek tomu, že sú niektoré dni náročnejšie, verí, že sa jej podarí vychovať spokojné a úspešné bytosti, ktoré budú zároveň "dobrými ľuďmi s veľkým srdcom, a ktorí môžu byť vzorom pre ostatných".  Novinku o tehotenstve si vraj želala nechať aspoň chvíľu iba pre seba a Karlosa, ktorému radostnú správu prezradila hneď po vykročení z gynekologickej ambulancie esemeskou. Avšak nerátala s tým, že sa mu dostane do rúk práve počas natáčania jeho šou. "Som tehotná. Nikomu to hlavne nehovor," oznámila mu s varovaním. Na to ale zápasník MMA vôbec nedbal a prečítal text divákom. Keď už sa tehotenstvo takto priskoro verejne prevalilo, neváhala s oznámením ani Lela. 

Karlos je na roztrhanie, okrem zápasov sa podujal aj na moderovanie  vlastnej šou. Práve počas nej sa dozvedel radostnú správu a neváhal sa podeliť s prísediacimi:

"Keď môj muž vo svojej show prezradil, že sa nám rodinka rozrastie, chcela by som aj ja takto verejne a hlavne s radosťou oznámiť, že Lilinka bude mať vytúženého súrodenca," napísala na sociálnu sieť. "Veľmi sa na ten moment, keď budeme všetci štyria, tešíme, nič nie je viac než to, keď je rodina šťastná a hlavne zdravá. Mať deti je veľkým darom a ten pocit, keď sa pozeráte, ako rastú a učia sa novým veciam, je na nezaplatenie," zverila sa vtedy so svojimi pocitmi. Karlos pritom už od vlaňajších Vianoc žartoval, že svojej snúbenici dopraje ako darček pod stromček ďalšieho potomka, a ako vidieť, myslel to vážne. "Tešíme sa veľmi, chceli sme bábätko. Sme šťastní, že sa to podarilo. Je to boží dar. Len už by som mohla začať poriadne priberať, zatiaľ len chudnem a chudnem," prezradila spomínanému portálu Lela, ktorá trpí tehotenskou nevoľnosťou a bolesťou chrbta. 

 Lela sa na druhé bábätko veľmi teší a netají sa tým ani na sociálnych sieťach, aj keď priznáva, že sladké tajomstvo chcela prezradiť o niečo neskôr: 

"Je mi zle každý deň. Dáva mi to zabrať. Ale vydržali to iné, vydržím to aj ja. Na malé sa teším," opísala svoj stav. "Začala som tretí mesiac. Najhoršie už mám skoro za sebou. Musím si dávať pozor, prvé tri mesiace, ako vie každá žena, sú najťažšie. Mala som bloknutý chrbát, musela som hneď na fyzioterapiu, druhý deň by som sa inak nevyrovnala," posťažovala sa mama malej dcérky. Tehotná Lela si uvedomuje, že sa musí šetriť, ale nie je to popri starostlivosti o malú Lily ľahké. Pomáhať sa snaží aj Karlos, pokiaľ sa pri jeho vyťaženosti dá. "Lilinku nosím, to je jasné. Snažím sa opatrne, aby sa nič nestalo. Musím sa starať, to je jasné. Pokiaľ Karlos nie je doma, je to na mne. Nákupy, samozrejme nosí Karlos, vie, že sa musím šetriť," priznala sa starostlivá mama s domácimi povinnosťami, ako je to bežné u väčšiny žien. Avšak pri Karlosových finančných možnostiach je pravdepodobné, že svojej budúcej manželke dopraje do domácnosti aj pomocnú ruku. Pre Karlosa, to už bude dovedna štvrtý potomok. Syna Karla juniora (10) má so svojou britskou expartnerkou, ten však žije v Londýne so svojou mamou a nevlastnou sestrou Sky (14). Dievča však berie Karlos tiež ako svoju vlastnú, keďže sa kedysi podieľal na jej výchove. 

Súvisiace články

Najčítanejšie