Jasno
18°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Známa herečka poriadne prekvapila! Vo svojich 42 rokoch neplánovane otehotnela!
Zdielať na

Známa herečka poriadne prekvapila! Vo svojich 42 rokoch neplánovane otehotnela!

Archívna reportáž

Živým dôkazom toho, že sa dá preraziť aj vo svete šoubiznisu a zároveň žiť pokojný a spokojný rodinný život po boku jedného partnera, je americká herečka, ktorú v našich končinách preslávil najmä hororový film Tajomstvo minulého leta či seriál Stratené duše. Jennifer Love Hewitt je už 8 rokov šťastne vydatá za hereckého kolegu Briana Hallisaya a má s ním dve utešené ratolesti, dcérku Autumn (7) a 5-ročného synčeka Atticusa. Avšak to by sa malo už čoskoro zmeniť.

Americká herečka Jennifer Love Hewitt oznámila fanúšikom na sociálnej sieti radostnú správu. Svetu fotkou s testom oznámila, že vo svojich 42 rokoch sa stane po tretíkrát mamou. Ako však prezradila pre magazín People, napriek tomu, že s s manželom Brianom tretiemu dieťatku nebránili, prišlo celkom neplánovane a nečakane.

Herečka sa spolu s manželom a deťmi na piateho člena rodiny veľmi teší, a z pozície skúsenej matky vie, ako veľmi je dôležité pre každú budúcu mamu a jej dieťatko pohodové prostredie a opora v partnerovi. Avšak posledný rok bol pre mnohých veľmi náročný a nie je žiadnym tajomstvom, že sa mnohí ľudia so založením rodiny rozhodli radšej počkať, kým koronakríza prehrmí. Podobne rozmýšľala aj slávna herečka a jej manžel Brian.  "Vždy sme boli myšlienke tretieho dieťatka otvorení, ale ani náhodou sme si počas uplynulého roka nepomysleli, že by to malo byť nutne práve v tomto momente," prezradila herečka pre spomínaný magazín.

Jennifer Love Hewitt preslávila najmä jej úloha v populárnom hororovom snímku z 90. rokov, Tajomstvo minulého leta. Pripomeňte si, ako sa partia mladých ľudí zaplietla s psychopatickým vrahom:

Ako naznačila samotná Jennifer, je už v pomerne vysokom štádiu tehotenstva, a je vraj pyšná na to, ako dlho sa jej to podarilo utajiť. V seriáli 9-1-1, v ktorom totiž momentálne účinkuje, je tehotná aj jej postava, a tak kým si iné herečky kvôli rastúcemu brušku musia dať v práci prestávku, Jennifer poskytla práve jej práca dokonalé krytie pred zvedavými novinármi a fanúšikmi. Herečka prezradila, že si z nej robil jej seriálový kolega Kenneth Cohi žarty, že hranie tehotnej ženy jej k tehotenstvu asi aj pomohlo. "Je to celkom možné. Avšak ten najbláznivejší a najsurrealistickejší moment bol asi počas scény, keď som tehotná hrala pôrod. To bolo skutočne zaujímavé," prezradila pikošky zo zákulisia nakrúcania v pokročilom tehotenstve.

​Okrem kolegov a zamestnávateľa jej bol však najväčšou oporou práve jej manžel, na ktorého nešetrí chválou. "Počas pôrodu je ako kameň, silný... Jediná vec, ktorá je na ňom skutočne zábavná a vždy ma rozosmeje, že stále musí počas toho jesť nejaké dobroty. Väčšinou je v mojej taške do pôrodnice zabalené moje oblečenie, oblečenie pre bábätko a potom dobroty pre Briana!"  prezrádza s úsmevom na svojho manžela sympatická herečka.

Aj keď ich oboch tehotenstvo prekvapilo, obavy z výchovy ďalšieho potomka nemá. "Myslím si, že dokázali vychovať dve veľmi špeciálne deti, ktoré preň budú skvelým vzorom," povedala hrdá mama Jennifer. Na otázku, či sa vidí v budúcnosti tehotná aj po štvrtýkrát, odpovedala takmer bez  bez rozmýšľania. "Nemyslím, že by už bolo ďalšie. Myslím si, že päť je skvelé číslo," uzavrela konečný počet členov rodiny šťastná nastávajúca trojnásobná mamička.

Súvisiace články

Najčítanejšie