Polojasno
20°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Umožnilo sa cestovať a Rytmus a Jasmina okamžite vyrazili! SEM išli osláviť druhé výročie svadby!
Zdielať na

Umožnilo sa cestovať a Rytmus a Jasmina okamžite vyrazili! SEM išli osláviť druhé výročie svadby!

Archívna reportáž

Či už má človek Patrika a Jasminu Vrbovských rád, alebo vôbec nie, jedno musí uznať každý - ich láska je taká uveriteľná, že o nej nemôže pochybovať skutočne nikto. O čomkoľvek hovoria, stále v pozadí cítiť, že žijú skutočne pohodový a láskyplný vzťah, ktorý im vyslovene prospieva. A pritom sú spolu pomerne krátko, no o to intenzívnejšie.

Bola to skutočne "akcia Z" - stretli sa, zaľúbili, zasnúbili, otehoteneli, vzali sa a stali sa rodičmi. A to všetko v priebehu slabého roka a pol. Človek by som povedal, že keď do toho skočili tak "po hlave", nebude to mať pevné základy. No možno práve opak je pravdou - keď niekto stretne skutočne toho pravého či tú pravú, nemá už dôvod otáľať ani minútu.

A presne to sa stalo Jasmine a Patrikovi Vrbovským, ktorí sú asi najsledovanejším a najzaľúbenejším párom slovenského šoubiznisu. Rozhodne to aspoň dávajú najviac a najčastejšie najavo vyznaniami lásky sebe navzájom, ale aj v trojici s onedlho dvojročným synčekom Sanelom.

Pred tromi rokmi o tomto čase ešte obaja o vzťahu zahmlievali, hoci už spolu nejaký piatok randili:

​Druhé výročie svadby sa vybrali osláviť tri dni po umožnení slobodného cestovania do jednej z viacerých perál na Dunaji - do hlavného mesta Maďarska. "Silný pocit, keď sa ideš na druhé výročie sobáša pozreť na miesta, kde som chodieval na rande v tej dobe ešte s frajerkou. Dnes ako manželia a rodičia 22-mesačného syna. Pri večeri som povedal mojej milovanej, že už vtedy som vedel, že bude nosiť moje meno a budeme rodina," nechal sa opäť raz romanticky uniesť Rytmus v dlhom príspevku. "Ďakujem, že nám so Sanelkom ukazuješ pravý zmysluplný život plný rodinnej súdržnosti, lásky a to, že by si bez mihnutia oka položila život za hocikoho z nás. Že mi ukazuješ, čo je dôležité a, že mi otváraš nové obzory, ktoré som pred tým necítil a nevnímal. Ďakujem za to, že si zo mňa urobila lepšieho Patrika Vrbovského, ktorý je hrdý na to, že už druhý rok nosíš moje meno," dokončil vyznanie a dojal tým nepochybne nielen Jasminu, ale aj tisíce svojich fanúšikov, či fanúšičiek, ktoré sa možno, žiaľ, nikdy podobného vyznania od muža nedočkajú - nie každý má na to osobnosť. 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa @rytmusking

Aj Jasmina vyznala lásku manželovi verejne, hoci zvolila o niečo menej slov, no podobne silných. "Drahý môj muž, ďakujem Ti za tento život, čo mame spoločný a nechápem, ako som mohla niekedy žiť iný. Si pre mňa domovom a prístavom šťastia a bezhraničnej lásky. Nikdy nebudem schopná nájsť dostatočne vystihujúce slová na to, aby vyjadrili šťastie z toho, že si to práve Ty, komu som sa mohla navždy odovzdať. Ty a Sanel ste vrytí do môjho srdca dokým budem dýchať," napísala Jasmina a vyslúžila si rovnako záplavu srdiečok a ešte štvrnásobne viac "lajkov", ako Patrik. Tak nech ich srdiečka zaplavujú ešte dlhé roky a inšpirujú svojou láskou a oddanosťou aj iné páry.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie