Polojasno
14°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Jopo poriadne prekvapil! Nová láska, utajené dieťa a ďalšie na ceste!
Zdielať na

Jopo poriadne prekvapil! Nová láska, utajené dieťa a ďalšie na ceste!

Archívna reportáž

O niekdajšom obľúbenom moderátorovi Jopovi je známe, že medzi jeho vášne patrí cestovanie, srdcovkou sú najmä exotické krajiny Južnej Ameriky. V jednej z krajín v Karibiku, konkrétne na Kube, dokonca pred rokmi našiel svoj druhý domov a splodil dieťa s tamojšou kráskou Glendou. Aj keď sú už rodičia malého Joshuu od seba, ich vzťahy ostali kamarátske a žiadna dráma sa po rozvode nekonala. Kubánka si dokonca našla nového partnera, s ktorým momentálne čaká bábätko. Avšak iba málokto tuší, že aj moderátorove srdce opäť horí láskou a opäť ku Kubánke. To však nie je všetko, dvojica spolu vychováva aj ich prvého spoločného potomka a ďalší je už na ceste.

Moderátor Jozef Poláček známy pod prezývkou Jopo, ktorý už niekoľko rokov žije na exotickej Kube je v očakávaní tretieho potomka. Radostnú novinku si všimol ako prvý denník Pluska.sk. V príspevku venovanom matkám napísal bývalý moderátor, dnes už podnikateľ v gastropriemysle na Kube, aj meno svojej novej lásky.

Kým Jopo rozbiehal svoje podnikateľské aktivity na Kube, jeho vtedajšej manželke Glende sa v Európe zapáčilo natoľko, že kroky svojho manžela nenasledovala a ostala s ich synom na Slovensku. Ak zistil spomínaný denník, moderátor sa na Kube udomácnil a žil svoj súkromný život tam, a časom sa vzťah klesol na úroveň priateľstva, a tak aj manželstvo minulý rok definitívne skončilo. Dvojica však naďalej s láskou vychováva spoločného synčeka Joshuu, ktorý v novembri oslávil už 9 rokov.

Jopo sa ešte dávnejšie vyjadril, že by sa stal rád multioteckom, vtedy ešte netušil, že si svoj sen splní, avšak po boku novej ženy:

"My sme už len veľmi dobrí kamaráti, má svoj biznis na Kube. Bol tam väčšinu času a boli sme od seba odlúčení," vysvetlila ešte dávnejšie v rozhovore pre Šarm sympatická Glenda, ktorá má už aj nového priateľa, s ktorým čaká bábätko. Avšak s rozsievaním svojich génov nezaháľal ani Jopo, ktorý si na Kube našiel novú lásku menom Elizabeth a vychovajú spolu malé rozkošné dievčatko. Prezradiiť ich mala fotografia na sociálnej sieti, na ktorej sa doteraz utajovaná dcérka veselo usmieva v náručí svojej mamy.

Jopo ku Dňu matiek zverejnil fotky žien svojho života, jedna z nich zachytáva obe matky jeho detí, zdá sa, že si ženy rozumejú:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jozef Poláček (@jopolacek)

"Áno je to moja partnerka a je to moja dcéra," odpovedal Jopo redakcii Plusky na otázku, kto sa na fotke nachádza. Jopo navyše na svojom instagramovom profile zverejnil pri príležitosti Dňa matiek fotky žien jeho života. Medzi nimi sa okrem jeho mamy nachádza aj exmanželka Glenda a tiež nová láska Elizabeth. Tie sú na jednej z fotografií dokonca zachytené spoločne, a tak sa zdá, že si vzájomne rozumejú. Ale to však nie všetko, Jopova rodinka sa momentálne teší z ďalšej radostnej novinky. Elizabeth na svojom Instagrame v príbehoch zverejnila fotografiu s tehotenským testom, na ktorom sa vynímali dve výrazne paličky. Nuž a to znamená jediné, Jopova nová rodinka sa už o pár mesiacov rozrastie o ďalšieho člena. 

Súvisiace články

Najčítanejšie