Jasno
13°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Dokonalý Deň matiek! Česká superhviezda oznámila narodenie bábätka s prekrásnym menom!
Zdielať na

Dokonalý Deň matiek! Česká superhviezda oznámila narodenie bábätka s prekrásnym menom!

Zdroj: Instagram/KK

Dokonalejšia oslava Dňa matiek, ako stať sa mamou, asi ani neexistuje. V prípade Češky Karolíny Kurkovej, svetovej topmodelky, to však bolo trošku posunuté - bábo sa narodilo skôr, jeho šťastná mama sa ale až v nedeľu rozhodla, že svetu radostnú novinu oznámi.

Česká topmodelka Karolína Kurková (37) bola na Deň matiek veľmi šťastná z toho, že mohla oznámiť, že je mamou už troch detí. To posledné, vytúžené dievčatko Lunu Grace, porodila 27. apríla v Miami na Floride počas tzv. ružového super splnu mesiaca, ale tajila to 12 dní. Aj meno dostala dcérka akoby na počesť tejto udalosti, hoci v skutočnosti ho pre ňu vraj vybrali synovia Karolíny už dávnejšie pred pôrodom. Rodila tak, ako aj dva razy predtým, doma do vody. Asistoval jej pritom aj jej životný partner Archie Drury (43).

​O priebehu svojho tretieho tehotenstva informovala pravidelne na sociálnej sieti a v médiách. Tam sa objavovali aj fotky jej nahého tela s rastúcim bruškom. Za svoje telo sa Kurková nehanbila ani počas tehotenstva, veď ani nebolo prečo, pribrala len minimálne a keby aj, v tomto stave je to predsa normálne. To, že je opäť tehotná, oznámila vlani v decembri. "Sme šťastní, že vám môžeme oznámiť očakávanie nového dieťaťa do našej rodiny. Zdieľala som všetky skúsenosti s týmto tehotenstvom a aký je to rozdiel s časmi predtým... Veľmi vám ďakujem za všetky vaše vrelé priania. Nemôžeme byť šťastnejší a nadšenejší z tohto prírastku a špeciálneho času. Som tak šťastná, že to môžem aj s vami zdieľať. Bude nás 5," napísala vtedy na svoj Instagram.

Pozrite si krásnu Karolínu na predvádzacom móle:

Pohlavie rastúceho dieťatka v brušku prezradila až v marci počas baby shower party, teda akéhosi vítania bábätka tesne pred narodením. Na kvetinovej stene sa tam vynímal nápis s menom Luna Grace. "Veľmi sa tešíme na príchod nášho dievčatka Luny Grace! Jej meno je naozaj zvláštne, pretože pochádza od oboch jej bratov. Pomenovali ju s takou láskou. Dnes to bola krásna, intímna oslava, ďakujem svojim drahým priateľom, vďaka ktorým to bolo tak výnimočné," prípísala Karolína Kurková ku krátkemu videu z tejto party na Instagrame. Zrejme sa na príchod sestričky veľmi tešili aj je dvaja veľký bratia Tobin Jack (11) a Noah Lee (5) a samozrejme partner, filmový producent Archie Drury. Všetci spolu šťastne žijú v Miami na Floride. So synmi im pomáhajú aj Karolíniny z Česka pendlujúci rodičia, preto deti hovoria aj po česky.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Karolina Kurkova (@karolinakurkova)

Karolína Kurková, ktovie prečo, nechcela hneď po pôrode oznámiť svetu správu o narodení dcérky. "Na budúci týždeň bude veľmi špeciálny Deň matiek. Som nadšená, že budem mamou nie jedného, dvoch, ale troch detí!" oznámila deň po pôrode nejasnú správu s jasným náznakom. A konečne včera, práve na Deň matiek 9. mája, oznámila radostnú novinu. "Vitaj, Luna Grace, narodená počas ružového supersplnu! Sme zamilovaní," napísala k fotke novonarodenej dcérky otočenej na bruško, a preto bolo vidieť aj anjelské krídelká na jej bielom oblečení, ktoré rukami pridŕžala šťastná mama. Narodila sa do milujúcej sa rodiny a ideálneho prostredia na miamskom Fisher Islande, ako stvoreného pre život rodiny s malými deťmi. 

Súvisiace články

Najčítanejšie