Zatiahnuté
10°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Otec roka! Sexi herecký idol napísal knihu pre deti a nechal sa dcérkou TAKTO nalíčiť!
Zdielať na

Otec roka! Sexi herecký idol napísal knihu pre deti a nechal sa dcérkou TAKTO nalíčiť!

Archívna reportáž

V nedeľu oslávili svoj deň všetky mamičky i staré mamy, a na sociálnych sieťach sa to iba hemžilo krásnymi vyznaniami lásky a prejavmi obdivu všetkým ženám, ktoré darovali život. Avšak pozornosť na seba strhol aj jeden muž, herec, otec a najnovšie aj autor detskej knižky, ktorý sa zveril do rúk svojej malej dcérky, aby z neho pomocou šminiek vyčarovala ukážkovú ježibabu. Dievčatko sa postaralo nielen o nevšedný mejkap, ale aj celkový styling dvoch statných mužov.

Herec Channing Tatum na svojom účte na sociálnej sieti zverejnil rozkošné video, na ktorom ho jeho 7-ročná dcérka Everly "upravuje" pomocou líčidiel a rôznych kusov oblečenia. Do parády pritom zobrala aj jeho kamaráta, osobného trénera Arina a celkový výsledok tejto premeny pobavil milióny sledovateľov tohto obľúbeného hollyoodskeho fešáka.

Herec známy z tanečnej komédie Magic Mike či "tarantinovky" Osem statočných a mnohých iných filmov, sa v úlohe otca cíti zjavne ako ryba vo vode. Napriek tomu, že s matkou svojej zatiaľ jedinej dcérky Everly, herečkou Jennou Dewan,  je už tri roky rozvedený, majú ukážkový vzťah. O jeho nadšení z detského sveta svedčí aj skutočnosť, že sa rozhodol napísať detskú knižku s názvom Sparkella (Trblietka), ktorého hlavnými hrdinami je malé dievčatko žijúce v trblietavom svete spolu s oteckom. Podľa slov samotného herca, nápad na napísanie jeho prvotiny vznikol počas dlhých dní v karanténe, ktoré trávil najmä v spoločnosti svojej dcérky. Azda táto knižka odráža aj skutočný život Channinga Tatuma, keďže rovnako, ako otecko v knižke, aj herec stvára rôzne zábavné kúsky, aby ulahodil kreativite a fantázii svojho dieťaťa.

Chaning Tatum a jeho herecký kolegovia takto zvádzali publikum svojimi tanečnými kreáciami vo filme Magic Mike:

Nedávo sa zveril do jej rúk a nechal si pomaľovať tvár šminkami a odštartoval tým výzvu pre všetkých oteckov na sociálnych sieťach. "Čarovná premena," napísal na úvod k videu, ktoré zachytáva celý proces premeny dvoch mužov na netradičné rozprávkové víly. Herec sa už v minulosti obliekal spolu s dcérkou do rôznych kostýmov, od motýlej víly až po chlpatého tigra a zdá sa, že ho podobné výstrelky s dievčatkom mimoriadne bavia. "S láskavým dovolením jedného veľmi talentovaného 7-ročného dievčatka so zaviazanými očami vám predstavujeme #IAmSparkella Challenge a radi by sme videli, ako sa vám a vášmu dieťaťu bude dariť. Nahrajte svoje videá na Instagram pomocou hashtagu a označenia ja a @Sparkella. Už sa neviem dočkať až ich uvidím, a možno sa o niektoré aj podelím na svojom profile," láka herec na svoju výzvu v popise k videu a nabáda ľudí na hlasovanie, ktoré odštartoval v instastories. 

Herca k napísaniu knižky pre deti inšpirovali dni, ktoré strávil v karanténe so svojou malou dcérkou Everly. Počas nich sa spolu aj takto zabávali:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Channing Tatum (@channingtatum)

Manželstvo s Jennou Dewan je už minulosťou, spája ich však spoločná dcérka Everly, s ktorou má Channing skvelý vzťah:

​Channinga a jeho kamaráta, osobného trénera Arina Babaina malé dievčatko premenilo na veselú ježibabu a netradičnú morskú vílu a všetci sa pritom náramne zabávali, až bolo miestami pre ručičky malého dievčatka náročné naniesť mejkap na rozosmiate tváre dospelákov. Iba za krátky čas "lajklo" príspevok viac ako dva milióny ľudí a mnohí sa nad roztomilým videom rozplývali v komentároch. "O tomto je v skutočnosti rodičovstvo," komentovala so srdiečkami jedna z fanúšičiek hollywoodskeho herca. "Po premene vyzeráte obaja oveľa lepšie," konštatovala iná dáma. Channing je, zdá sa, okrem zapáleného otca aj šikovný marketér, keďže podobná výzva na sociálnych sieťach je ideálnym prostriedkom ako dostať jeho detskú knižku o trblietavom dievčatku Sparkelle do povedomia rodičov a ich detí na celom svete.

Súvisiace články

Najčítanejšie