Skoro jasno
10°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Tak tomuto sa povie radikálna zmena! Angelina ako platinová blondína!
Zdielať na

Tak tomuto sa povie radikálna zmena! Angelina ako platinová blondína!

Archívna reportáž

Zmena imidžu obvykle znamená aj zmenu v živote, tak sa to aspoň hovorí. Konkrétne pri ženách je vraj nový účes či farba signálom, že prichádza nový vietor, napríklad aj v podobne novej lásky. Bolo by skvelé, ak by to platilo aj pre hollywoodsku filmovú hviezdu Angelinu Jolie (45). Tá sa totiž teraz ukázala skutočne výrazne zmenená.

Angelina Jolie rozhodne nepatrí k tým, čo každú chvíľu menia svoju imidž. Hnedé vlasy, výrazný make up, extrémne štíhla postava, to bolo pre ňu typické a tak ju rozoznávala verejnosť medzi množstvom iných hviezd či hviezdičiek filmového plátna. Teraz ale nastala po dlhej dobe výrazná zmena, keď sa objavila v upútavke k novému fantasy filmu Eternals oscarovej režisérky Chloé Zhao ako blondína.

Medzi obdivovateľmi Jolie sa rozpútali debaty, či takto zmenená farba vlasov a účesu ich idolu svedčí, alebo nie. Taktiež im nie je celkom jasné, či sa majú pripraviť na to, že takto zosvetlenú hrivu vlasov bude nosiť aj v súkromnom živote, alebo len na filmovom plátne. Dokonca je možné, že aj vo filme použila len blonďavú parochňu, aby si odfarbením nepoškodila jej krásne husté hnedé vlasy. Na tie je patrične pyšná a zveruje starostlivosť o ne do rúk odborníkov a vlasových stylistov. Podľa jej vzoru vytvárajú účesy na žiadosť svojich zákazníčok mnohí kaderníci na celom svete. 

V novom filme Eternals čerstvej držiteľky Oscara za najlepšiu réžiu za filme Nomadland, režisérky čínskeho pôvodu Chloé Zhao, budú hrať viaceré filmové hviezdy. Salmu Hayek (54) netreba vôbec predstavovať a herci Kit Harrington (34) či Richard Madden (34) sú známi najmä zo seriálu Hra o tróny. Slávnu mladú režisérku si v roku 2018 najalo Marvel Studios, aby nakrútila na základe komiksových postáv Eternals rovnomenný film. Oficiálne by mal byť uvedený do kín 5. novembra tohto roku. Trailer k filmu je však už natočený a zaradený do reklám. Možno práve premena Angeliny v blondínku zvýši záujem o film. Už teraz sa vedú debaty o ňom práve vďaka tejto filmovej hviezde.

youtube/printscreen Eternals

​Angelina stvárnila vo fantasy filme divokú bojovníčku "Večných" Thenu, ktorá dokáže z kozmickej energie vytvoriť akúkoľvek zbraň. V priebehu storočí si vytvorila úzke väzby s najsilnejším "Večným" - hrdinom Gilgamešom, v podaní juhokórejského herca Dona Lee. Salma Hayek ako Ajak zahrala múdru a duchovnú vodkyňu "Večných". Má schopnosť využiť kozmickú energiu k uzdraveniu. Dôvodom na premenu hnedovlasej Angeliny na blondínu bola nepochybne predloha postavy Theny v komiksoch. No možno je to aj náznak zo strany slávnej rozvedenej herečky, ešte stále sa súdiacej o deti s exmanželom Bradom Pittom, že chce vo svojom živote zmenu a očakáva svetlú budúcnosť, symbolizovanú svetlými vlasmi. Kiežby to bola pravda.

Súvisiace články

Najčítanejšie