Oblačno
12°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Rozchod po 8 rokoch! Všetci čakali svadbu, no obľúbený herec a fotografka oznámili koniec vzťahu!
Zdielať na

Rozchod po 8 rokoch! Všetci čakali svadbu, no obľúbený herec a fotografka oznámili koniec vzťahu!

Archívne video

Napriek tomu, že nie je prvoplánový krásavec, získal si srdcia žien o celom svete. A nielen to, tento americký herec je jednoducho sympatický azda každému. Jason Segel však, žiaľ, svoje šťastie v láske "navždy" ešte nenašiel. Správu o rozchode potvrdila na sociálnej sieti jeho už bývalá priateľka.

Osem rokov trvajúci vzťah je už skutočne dosť dlhý a odskúšaný na to, aby sa skončil manželstvom a založením rodiny. Presne to všetci čakali aj v prípade sympatického 41-ročného herca Jason Segela a 42-ročnej fotografky Alexis Mixtre. No happyend sa nekonal.

​Obaja už pritom sú vo veku, keď skutočne netreba so založením rodiny otáľať, preto správa o konci ich vzťahu všetkých poriadne zaskočila. Otázka znela, čo tak vážne sa musela stať, aby chceli byť títo štyridsiatnici opäť single.

Pripomeňte si Jasona v jeho nepochybne najväčšej úlohe:

O ukončení vzťahu zatiaľ informovala len Alexis, no jej slová toho veľa nevysvetľujú, práve naopak. Človek sa až pýta, prečo s tým sekli, keď zjavne láska pretrváva. "Toto je fotka dvoch najlepších priateľov. Tento muž toho so mnou v živote zdieľala mnoho. Ovplyvnili sme jeden druhého naozaj hlboko a len v dobrom," píše Alexis na Instagrame a znie to skôr ako vyznanie, než ako rozchod. "Nikdy som so žiadnym iným človekom nestrávila toľko času. Toľko sme sa nasmiali, naplakali a zdieľali toho nekonečne veľa. Je zvláštne písať o konci vzťahu, najmä keď medzi nami jestvuje stále tak silné priateľstvo," hodnotí Alexis dojímavo vzájomný vzťah s Jasonom.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Alexis Mixter (@gonzoaesthetic)

"Zmeny sa dejú a spoločne sme už pred časom zistili, že bude lepšie nechať ísť každého svojou cestou, pretože náš vzťah sa zmenil a nie je taký, aký býval. Byť vo vzťahu, ktorý je verejný nie je ľahké, obaja sme ľudia, ktorí si strážia súkromie," naznačila, čo mohlo byť jablkom sváru, no aj posledné slová príspevku hovoria o láske a vďačnosti. Alexis tiež pridala, že Jasona nikdy neprestane milovať. Samotný Segel sa ešte nevyjdaril, no ani nie je aktívny na sociálnych sieťach. Azda to cíti hviezda seriálu Ako som spoznal vašu matku, ale aj filmov Nabúchaná, Sex Tape či Kopačky podobne, ako jeho expriateľka.

Súvisiace články

Najčítanejšie