Zatiahnuté
11°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Šokujúce narodeninové darčeky od miliardára?! TOTO dostala krásna Melania od manžela Trumpa!
Zdielať na

Šokujúce narodeninové darčeky od miliardára?! TOTO dostala krásna Melania od manžela Trumpa!

Archívna reportáž

V minulosti modelka, donedávna prvá dáma, manželka multimiliónára a bývalého prezidenta USA, Donalda Trumpa (74), Melanie Trumpová sa uchýlila do ústrania na Floridu. Tam majú Trumpovci rodinné sídlo v Mar-a-Lago. Výhodou je nepochybne rozľahlosť sídla, kde sa môže ľahko stať, že sa Melania a Donald nemusia celý deň ani stretnúť. Zdá sa, že to im vyhovuje, prílišnú vrelosť citov neprejavil exprezident ani pred pár dňami.

Po voľbách, kde Trumpa porazil jeho protikandidát Joe Biden, sa tam z Bieleho domu odsťahovala celá rodina. Ide o rozľahlé luxusné sídlo s viacerými bazénmi, ako stvorené nielen na život, ale aj na veľkolepé garden party. Aktuálne sa tam práve taký žúr nepochybne konal, krásna Melania totiž v pondelok oslávila 51. narodeniny.

Aj keď sa bývalá slovinská modelka počas štyroch rokov prezidentovania jej manžela pravidelne objavovala po jeho boku, bolo dosť zjavné, že medzi nimi nepanuje veľká citová väzba. Pre Trumpa bolo dôležité, aby ho Melanie patrične reprezentovala, čo ona plnila na jednotka. Na jej dokonalej postave sa vynímali nádherné modely slávnych módnych domov sveta. Máloktorá prvá dáma z iných krajín sa jej pri oficiálnych vládnych stretnutiach vyrovnala. Napriek tomu bolo jasné, že medzi manželmi po 16. rokoch ktovieaká láska nepanuje.

Melania dávala neraz najavo vzťah k Trumpovi aj ostrejšie, hoci len "medzi riadkami":

​Ani megaboháč Trump krásnej manželka veľa lásky neprejavoval. No prekvapivo, nesnaží sa to vraj kompenzovať ani darmi. Nenašiel si vraj dokonca ani čas kúpiť darček k jej narodeninám. "Veľa jej toho nedávam," priznal sa bez hanby v jednom rozhovore. Dokonca sa zdá, že vyslovene rád upozorňuje na to, ako na Melanie šetrí, čo naznačil aj pri jednom z dávnejších vystúpení v televízii. "Vybral som veľmi, ale naozaj veľmi výnimočný a špeciálny deň. Dnes má Melania narodeniny, tak všetko najlepšie," zablahoželal manželke v priamom prenose. Darčeku sa však nedočkala. "Na darčeky nemám čas. Do toho radšej nebudem zabiehať, ešte by som sa dostal do problémov," chcel odbiť moderátora, keď sa ho spýtal aký darček jej kúpil. Nakoniec sa predsa len zmienil, že darčekom je práve toto jeho "nádherné" narodeninové prianie a "nádherná" kytica. Dokonca vraj aj na Vianoce roku 2019 sa mu zdalo dostatočne vhodným darčekom len slovné blahoželanie.

Je tiež pravdou, že je naozaj ťažké pre ženu, ktorá má snáď všetko a žije v obrovskom prepychu, vybrať nejaký hmotný darček. "Diamanty sú najlepšími priateľmi ženy," bol obľúbený výrok Marilyn Monroe. Mohol by sa ním inšpirovať aj miliardár Trump. On ale zrejme miluje najmä moc a teatrálne gestá. Na minuloročné jubileum manželky sa snažil zorganizovať podpisovú akciu. Milión obyvateľov z rôznych kútov USA sa malo podpísať pod blahoželanie Melanii s prianím všetkého najlepšieho. Ale podaktorí politológovia v tomto geste videli len snahu Trumpa zmapovať základňu jeho voličov. Melania už asi dávno nie je zvyknutá prežívať s bohatým manželom romantické chvíle. Ale iste je rada, že nemusí pred svetom ukazovať pretvárku, ako bola nútená, keď bola ženou prezidenta.

Súvisiace články

Najčítanejšie