Polojasno
16°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Agáta Hanychová nenechá hejterov vydýchnuť! Opäť majú príležitosť zúriť - odcestovala totiž na dovolenku!
Zdielať na

Agáta Hanychová nenechá hejterov vydýchnuť! Opäť majú príležitosť zúriť - odcestovala totiž na dovolenku!

Archívna reportáž

V Česku sa od minulého týždňa začalo veľké uvoľňovanie opatrení, deti mohli konečne nastúpiť do škôl. Školopovinný syn Agáty Hanychovej (35), Kryšpín (9), však namiesto toho odletel spolu s mamou, mladšou sestrou Miou (3) a Agátinou nevlastnou sestrou Kordulou (14) na jeden z Kanárskych ostrovov.

Slnko, ktoré na turisticky obľúbenom ostrove Tenerife svieti po celý rok iste celej rodinke Agáty Hanychovej prospeje. V Česku, rovnako ako aj na Slovensku, totiž panuje na túto ročnú dobu veľmi chladné a pochmúrne počasie. Agáta zrejme z cestovania kvôli covidu evidentne strach nemá.

Mnohí to Hanychovej zazlievajú, veď stále ešte platia isté protipandemické obmedzenia a cestovanie nepatrí medzi práve odporúčané aktivity, a tak väčšina obyvateľstva sedí v strachu doma. Nájdu sa ale nejakí odvážlivci, ktorí si dovolili porušiť prísny lockdown platiaci do minulého pondelka v Česku a veselo sa uplynulé mesiace lyžovali v českých horách. Ani tam Hanychová nechýbala. Spoločne s jej nateraz ostatným priateľom, potetovaným stolárom Adamom, snowboardovali na zasnežených svahoch domoviny. Len pár dní po rozchode s ním zas koncom marca odišla pre zmenu na lyžovačku na rakúsky ľadovec Kitzsteinhorn. Tam tiež nebola sama, spoločnosť jej robil podnikateľ s problematickou minulosťou, Ladislav Bisenius (43), čo ona ale zatajila.

Agáta snowboarduje dlhé roky:

​Vznikol menší škandál, keď sa to prevalilo. Bisenius, známy aj vďaka jeho nedávnemu rozchodu so známou influencerkou Týnuš Třešničkovou, sedel v minulosti desať rokov za pašovanie drog. Bol jedným z organizátorov gangu pašujúceho kokaín z Karibiku do Česka. On sa s tým, ako spoločne s Agátou brázdili zasnežené svahy Álp, pochválil v programe Showtime a na potvrdenie ukázal pár fotiek. Pre dcéru herečky Veroniky Žilkovej, manželky významného politika a v súčasnosti veľvyslanca v Izraeli, to naozaj nie je vhodná partia. Mohlo by to spôsobiť rodičom problémy, a tak tieto fakty jednoducho poprela. "On nie je práve človek, s ktorým by som sa niekedy zaplietla! Naopak som ho odsudzovala, keď po rozchode s Týnuš roztruboval do sveta info z ich súkromia," tvrdila.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Agata Hanychova (@agatahanychova)

Ďalej sa už k tejto aférke nevyjadrovala a stále sa tvári, že žiadneho chlapa vedľa seba nechce mať dlhšiu dobu. Má veľa práce okolo svojich internetových a ďalších podnikateľských aktivít, domu, záhrady a, samozrejmem najmä dvoch malých detí. Podobne ako jej mama je veľmi rodinne založená a svojim deťom dopraje to najlepšie. V týchto dňoch sa s nimi a nevlastnou sestrou Kordulou vyhrieva na pláži na Tenerife. Do zahraničia odchádza vždy, keď sa dá, a to nie je ľuďom práve sympatické. Agáta totiž na sociálne siete umiestňuje informácie a fotografie zo svojho súkromného života. Rada sa pochváli aj partnermi, ktorých od rozchodu s Jakubom Prachařom vystriedala aspoň štyroch, ak nerátame aj túto jej poslednú epizódu s kontroverzným podnikateľom. Pochopiteľne, ľudia jej dávajú pocítiť, čo si o nej myslia, inak to nie je ani pod aktuálnymi fotkami z dovolenky. Agáte ale zjavne nič náladu nepokazí a užíva si život po svojom.

Súvisiace články

Najčítanejšie