Zatiahnuté
15°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Hasselhoffova dcéra prepisuje históriu! Prvá XXL modelka na titulke Playboya!
Zdielať na

Hasselhoffova dcéra prepisuje históriu! Prvá XXL modelka na titulke Playboya!

Archívna reportáž

Časy, kedy boli modelky na titulkách časopisov striktne iba s mierami 90-60-90 je už dávno koniec. Naopak, čoraz viac sa dostávajú do popredia modelky s výrazne ženskými krivkami, či až plus size modelky s konfekčnou veľkosťou 44 a viac. Aj keď sa o vhodnosti prezentácie tela s vyššou nadváhou ako zdravého vzoru vedú vášnivé diskusie, pravdou je, že aj extrémne štíhle modelky na titulkách magazínov už od čias Twiggy narobili so zdravím a sebavedomím mnohých žien na svete už veľa zlého. Na pomoc tým, ktoré trpia takzvaný bodyshamingom v živote aj na sociálnych sieťach prichádza modelka a dcéra slávneho šéfa pobrežnej hliadky, ktorá ozdobila titulku najnovšieho vydania nemeckého magazínu Playboy.

Dcéra herca Davida Hasselhoffa, známeho predstaviteľa Mitcha Buchannona z Pobrežnej hliadky či legendárneho Michaela Knighta zo seriálu Knight Rider, 28-ročná Hayley Hasselhoff, sa pochválila veľkým úspechom, titulkou v nemeckom vydaní časopisu Playboy. Stala sa tak historicky vôbec prvou plus size modelkou, ktorú si európsky vydavatelia tohto pánskeho časopisu vybrali, čo znamenáveľký úspech  nielen pre ňu samotnú, ale aj pre milióny žien plných krviek na celom svete.

Aj keď nie je dcéra Davida Hasselhoffa v našich končinách až tak známa, v rodnej Amerike sa s podporou rodičov venuje modelingu už od jej 14 rokov. A to aj napriek tomu, že už v čase dospievania disponovala výraznými ženskými krivkami, ktoré ešte donedávna neboli v modelingu práve žiadúce, avšak Hayley si z nich, naopak, urobila svoju cnosť. "Každá má inú cestu, ale ja som začala ako modelka s plnými krivkami a stále som modelka s plnými krivkami. Obaja rodičia ma veľmi podporujú a veria mi, tak isto ako ja podporujem ich," opísala svoj vzťah s rodičmi ešte dávnejšie pre denník Daily Mail. Aj láskyplný a dôverný vzťah s rodičmi určite prispel k jej sebavedomiu a vytrvalosti ísť za svojim snom. A preto nečudo, že túto titulku berie ako jeden z veľkých míľnikov v jej snahe a kariére modelky.

Pripomeňte si najslávnejšie okamihy záchranára Mitcha Buchannona z Pobrežnej hliadky:

"Premohli ma emócie z toho, čo táto obálka pre mňa znamená, a akým spôsobom posilňuje postavenie žien v spoločnosti. Chcela som využiť túto platformu, aby som dala najavo, že môžete milovať svoje telo bez ohľadu na štandardy krásy nastavené spoločnosťou," napísala dojatá Hayley k príspevku, v ktorom zdieľala prvú stránku nemeckého vydania prestížneho pánskeho časopisu. Na nej pózuje v lascívnej polohe celkom nahá a zakrýva ju iba červené hodvábne súkno. Aj keď bola z atmosféry na fotení s vyhlásenou fotografkou Ellen Von Unwerth nadšená, pózovanie hore bez bolo pre ňu predsa len niečím novým a mala z neho najprv obavy. Výsledok ju však presvedčil, že jej strach nemal opodstatnenie a bola z fotiek nadšená. "Verím, že inšpirujem ženy k tomu, aby sa nebáli čeliť ich strachu z nepoznaného a našli zmysel svojho života, v ktorom ich nedefinuje ich telo," vyjadrila sa Hayley v statuse. Avšak otázne je, či práve podobné polohy žien v pánskych časopisoch vyjadrujú skutočnú vnútornú ženskú jedinečnosť a silu, a nielen ich fyzickú príťažlivosť, avšak koľko ľudí, toľko názorov.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa hayley amber hasselhoff (@hhasselhoff)

​Hayley je presvedčená, že podobné úspechy žien sú balzamom na psychiku, keďže sama trpela kvôli svojim krivkám psychickými problémami. "Môj vzťah k telu vždy pramenil z môjho vzťahu k môjmu duševnému zdraviu a pohode. Máj je mesiacom duševného zdravia a ja sa cítim dostatočne silná na to, aby som vstala a bola bez pardónu sama sebou," napísala okrem iného v siahodlhom statuse k fotografii. Azda aj preto nedávno založila iniciatívu Check In With You by Hayley Hasselhoff, ktorá sa venuje pomoci ľudom s psychickými problémami. Zdá sa, že Hayley Hasselhoff má v modelingu a šoubiznise tie najvyššie ambície a je možné, že o nej budú aj európski fanúšikovia počuť čoraz častejšie.

Súvisiace články

Najčítanejšie