Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Krásna moderátorka spravodajstva sa bude vydávať! Prezradil ju briliantový prsteň!
Zdielať na

Krásna moderátorka spravodajstva sa bude vydávať! Prezradil ju briliantový prsteň!

Zdroj: instagram/EP

Patrí medzi najkrajšie tváre v spravodajstve u našich západných susedov, no zjavne už môžu všetci páni na nádeje zabudnúť. Príťažlivá blondínka Eva Perkausová (27) z hlavného spravodajstva českej súkromnej televízie sa nedávno zasnúbila. Prezradil ju prsteň s veľkým briliantom, ktorý sa zaleskol na jej prste počas vysielania. To, že je naozaj tak, priznala následne v programe jej domovskej televízie.

Eva Perkausová neprezradila, kde sa to stalo, ale je vysoko pravdepodobné, že na ostatnej romantickej dovolenke na Maldivách, kde boli vo februári. Tú si museli predĺžiť až o dva týždne, kvôli pozitívnemu testu Evinho snúbenca na covid. Konečne sa po štyroch rokoch dočkala od podnikateľa Ivana Hecka (38) chvíle, keď pred ňou pokľakol a nasadil na prst snubný prsteň, píše portál Blesk.cz.

Rozžiarená moderátorka prezradila, že o ruku ju Hecko požiadal pri večeri. Bol vraj tak nervózny, že mu predtým vypadla krabička s prsteňom, čo sa od neho dozvedela neskôr. Zasnúbenie skomentovala slovami: "Áno, bola to veľmi krásna a nezabudnuteľná chvíľa. Bolo to romantické, ale detaily by som si chcela nechať pre seba." Ešte pred dvomi mesiacmi pritom na otázku Blesku o zásnubách len odvrkla: "To sa musíte spýtať inde, ale nejako necítim, že by sa niečo chystalo". No Evina priateľka, ktorá pozná aj Ivana, mala jasno. "Ak sa jej partner k niečomu rozhúpe, tak to bude určite v tichosti a ani sama Eva to nebude čakať," tvrdila s dodatkom, že to bude na nejakom romantickom mieste, možno rovno aj svadba niekde v zahraničí. A nemýlila sa, aj keď svadba pár ešte len čaká.

Toto o sebe Eva prezradila u Jana Krausa:

O vnadnej blondínke je známe, že už od svojich pätnástich rokov uprednostňovala vzťahy so staršími, zabezpečenými mužmi. Pred svojím snúbencom, ktorý je od nej starší iba o jedenásť rokov, mala tri vážnejšie vzťahy, ale tam bol vekový rozdiel značne väčší. Zlé jazyky hovorili, že ju k tomu údajne viedla jej ambiciózna mama, aby sa finančne zabezpečila. Eva nepopiera, že na spríjemnenie vzťahu sú peniaze fajn, ale ona potrebuje od muža najmä psychickú oporu. "Nemusí byť ani krásavec. Naopak, pripadá mi, že prvoplánovo krásni chlapi sa okukajú," tvrdí s tým, že jej sa páči proces hľadania niečoho, čím sú obdarení muži s vnútornou charizmou, akých uprednostňuje ona.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Eva Perkauѕová (@evaperkausova)

Ani Ivan Hecko nie je na prvý pohľad krásavec, spočiatku Evu mýlil jeho vzhľad drsniaka. Ale neskôr zistila, že vo vnútri je dobrák. Usiloval o ňu dlhšie, až ju raz na jednom športovom podujatí požiadal o číslo mobilu. To mu síce nedala, ale prijala jeho. Ešte v ten večer sa mu ozvala a onedlho sa dali aj dokopy. S bohatým podnikateľ si sadli. "Je taký národnostný mišmaš. Pochádza z miesta, ktoré sa nachádza medzi Slovenskom a Ukrajinou. Hovorí teda niekoľkými jazykmi, napríklad aj ukrajinsky. Zhodou okolností pätnásť kilometrov od miesta, kde sa narodil, pochádza moja mamička. Možno preto si tak rozumieme, že máme podobnú náturu," zverila sa Super.cz, že mamu má írečitú východniarku, a rovnako to bude zjavne aj s jej nastávajúcim.

Súvisiace články

Najčítanejšie