Skoro jasno
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Beňová aj jej dcérka majú za sebou očkovanie. Priznala, že sa jej chce plakať!
Zdielať na

Beňová aj jej dcérka majú za sebou očkovanie. Priznala, že sa jej chce plakať!

Archívna reportáž

Europoslankyňa a dlhoročná politička Monika Beňová patrí medzi najvýraznejších zástancov tak povinného očkovania, ako aj vakcinácie proti covidu. Po tom, čo ju rozhorčilo, že jej niektorí mladší kolegovia sa dali zaočkovať hneď v januári ako prví, prišla na rad už aj ona. Nezaváhala, hoci jej bola ponúknutá toľko skloňovaná vakcína AstraZeneca. No nielen jej pichli injekciu.

Monika Beňová absolútne dôveruje lekárom a z jej príspevkov je zrejmé, že o správnosti očkovania nemieni ani diskutovať. Aj jej päťmesačná dcérka Lea ide podľa očkovacieho kalendára bez jediného zaváhania. Pri prvom očkovaní ju trošku potrápila teplota, teraz dostala opäť poriadny "náklad", no zdá sa, že to zvláda v pohode.

Lea absolvovala preočkovanie a jej mama je aj vďaka tomu opäť o niečo spokojnejšia. "Dostala tri vakcíny, dve do nožičiek a jednu vypiť. Ona je mega statočná, malá Xena naša. Síce chvíľočku plakala, ale odvtedy ani slza, len tak tišenko stonká u mňa," napísala hrdo Beňová k rozkošnej fotke so spinkajúcou dcérkou. Tretie očkovanie ju čaká o ďalších päť mesiacov.

Beňová si materstvo užíva aj vo vyššom veku:

​Aby ale Leuška nebola smutná, že je v tom len sama, injekciu si nechala pichnúť aj jej mama. Samozrejme, nie proti detským chorobám, ale proti covidu. "Ja som už zaočkovaná tiež, dostala som Astra Zeneca. Mala som trochu teplotu, trochu zimnicu. Očkovanie považujem za súčasť potrebných protipandemických opatrení a určite možnosť dať sa zaočkovať využijú u nás doma všetci," opísala europoslankyňa povakcinačnú reakciu jej organizmu a nezabudla pridať slová povzbudenia pre svojich fanúšikov, ktorí by prípadne s očkovaním váhali.

Pekný deň, naša dcérka bola včera na preočkovaní “detských chorob”, znáša to veľmi statočne a tretie očkovanie ju čaká o...

Uverejnil používateľ Monika Beňová Štvrtok 15. apríla 2021

Okrem znechucovania sa politickou situáciou si ale Beňová našla aj chvíľku na skutočne pekné vyznanie vďačnosti životu. "Chcem len napísať, že my si ten život tak krásne užívame, že sa mi chce z toho buď spievať, alebo plakať od šťastia (ale to len občas). Lea je tak úžasná, že to sa nedá ani popísať. Maťko je šťastný a spokojný. Čo viac mame chýba k životu. Mám pocit že prežívam akoby ďalší život, že všetko je v ňom usporiadané a zapadá do seba. Moje deti, partner, priatelia, kolegovci, ja," dojíma písmenami Beňová. Pridala aj výzvu ostatným, aby svoje šťastie a radosž zo života poslali ďalej, bolo by iste hneď krajšie na svete, aj v ťažkých časoch.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Monika Beňová (@monicabenova)

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie