Zatiahnuté
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Adela Vinczeová v slzách, namiesto objatia ju jej muž pritom fotil! TOTO bola príčina jej plaču!
Zdielať na

Adela Vinczeová v slzách, namiesto objatia ju jej muž pritom fotil! TOTO bola príčina jej plaču!

Archívna reportáž

Adelu Vinczeovú vnímajú mnohí ako silnú osobnosť, ktorej sa v živote podarilo azda všetko, na čo siahla. Stala sa zrejme najuznávanejšou moderátorkou šoubiznisu, akú sme kedy mali, osobné šťastie našla v náručí milovaného manžela Viktora. O hmotnom zabezpečení ani nehovoriac, no predsa len sú chvíle, keď sa aj ona "opúšťa".

Ak by niekomu napadlo, že hlavnou príčinou slabých chvíľok Adely Vinczeovej budú momenty uvedomenia sa, akú tŕnistú cestu za dieťatkom jej osud pripravil, nebude mať tak celkom pravdu. Hoci niet pochýb, že aj toto je emocionálne náročná téma, Adela sa dokáže rozplakať aj pre mnohé iné veci. A niektoré sú poriadne absurdné, evidentne jej manžel ich považuje až za smiešne.

Zrejme by Viktor Vincze vedel rozprávať, ako citlivá je v skutočnosti jeho manželka, na ktorú by to asi mnohí netipovali. No zároveň aj on má evidentne hranice, keď vie, že kedy je treba poskytnúť rameno a spoluúčasť, a kedy skôr treba nastaviť zrkadlo. 

Adele manželstvo v mnohých ohľadoch zmenilo život:

​Teraz nastala zjavne druhá situácia, hoci podľa fotky vyzerala Adela skutočne veľmi žalostne. "Môj muž ma zvykne fotiť, keď plačem. Nie keď sa to deje z hlbokého smútku, ale keď prepína môjmu egu, aby som mala spomienku na vlastnú nepríčetnosť. Je to veľmi ozdravné fotenie, lebo si s odstupom a smiechom uvedomujem absurdnosť svojho správania," opísala Adela zvláštny, no zjavne prínosný manželov zvyk. A dodala aj, čo konkrétne bolo príčinou jej rozmazaného makeupu v tomto prípade. "Na tejto fotke napríklad plačem preto, lebo mi nešiel golf!!!!! Na moju obhajobu - kto občas hráva, možno pochopí. Ale ruku na srdce - koľkokrát plačeme nie zo srdca, ale pre blbosti," priznala pomerne absrudný dôvod, ale záverečenou otázkou iste mnohým pripomenula podobne absurdné situácie sebaľútosti.

Následne sa zamyslela nad opakovanou ideou zvýšenej ženskej citlivosti, ktorá z hľadiska stereotypov azda v mnohých prípadoch nie je až taká prospešná. "Ženy rady hovoria, že sú citlivé. Nuž, má to svoje jemné odtiene. Muži nikdy nebudú citlivo reagovať na náš plač, ak vychádza z ega, zo sebaľútosti, alebo ak ho v hádke používame ako manipulačnú zbraň. Nebojte sa, naopak, keď prežívam skutočný smútok alebo dojatie hoc aj z reklamy s jahniatkom, dočkám sa objatia bez dokumentačného fotenia," zamyslela sa nad ženskými slzami moderátorka a celkom jasne ukázala, ako to funguje u nich doma. Komentáre pri príspevku od iných žien by následne vydali aj na bestseller. Ženy sa podelili so svojimi absurdnými záchvatmi pre neuveriteľné nezmysly, na druhej strane, muži neostávajú nič dlžní - akurát, že oni namiesto sĺz spravia päsťou dieru do steny, či roztrepú napríklad raketu pri tenise, ako sa priznal v komentároch aj Jakub Petraník.

Súvisiace články

Najčítanejšie